23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Testa MYLAR®COOK i testköket – prova själv de enkla och praktiska recepten!

Med MYLAR®COOK, kan alla laga välsmakande revben, en saftig bit lax eller en fräsh lasagne.

För den som själv vill testa möjligheterna med detta innovativa förpacknings- och matlagningskoncept, bjuder nu MULTIVAC för första gången in livsmedelsproducenter till MYLAR®COOK Innovation Days, den 25-27 mars.

Det omväxlande och informativa programmet startar med en introduktion av MYLAR®COOK-konceptet. Därefter får deltagarna på MYLAR®COOK Innovation Days själva förbereda, packa och laga sina egna rätter efter egna recept.

I MULTIVACS Training & Innovation Center i Wolfertschwenden finns ett fullt utrustat provkök där toppmoderna tillagningsmetoder kan användas. Testköket är försett med olika typer av ugnar, mikrovågsugn, klämgrill, Merrychef och sous vide vattenbad. En eventansvarig kock stödjer deltagarna i utvecklingen av sina egna recept. MULTIVAC står för de ingredienser som behövs, men deltagarna kan också ta med sina egna produkter.

Brett applikationsområde
Ett brett utbud av produkter kan packas med MYLAR®COOK - från kött och fisk till grönsaker. MYLAR®BAKE är ett speciellt koncept för förpackning av bakade varor. "För närvarande är MYLAR®COOK främst avsett för köttprodukter förstärkta med marinader, kryddor och såser" säger Robert Wild, ansvarig för MYLAR®COOK och MYLAR®Bake på MULTIVAC.

Produkter förpackade i MYLAR®COOK är färdiga att steka eller baka, då de vakuumförpackas i ugnsfärdig film och därefter fryses eller kyls. De kan sedan tas direkt ur kyl eller frys och tillagas i ugn eller mikrovågsugn.

Kostnadseffektiv och energieffektiv och med hög kvalitet
Strukturen i MYLAR®COOK filmen är gjord så att förpackningens svets öppnas av sig själv i ugnen, när ett visst tryck har uppnåtts i förpackningen. Vattenångan försvinner, och rätten bryns och får fin stekyta. Ytterligare ångventiler, som krävs i andra ugnsfärdiga förpackningar är inte nödvändiga här. Detta gör MYLAR®COOK konceptet kostnadseffektivt och energieffektivt samtidigt som man får en bättre kvalitet.

Jämfört med konventionella förpackningar av kompositfilmer, är förpackningsvolymen också betydligt mindre. Den fristående matlagningssystemet minskar också saneringstid och vattenförbrukning i köket.

Registrering
Den som vill delta i MYLAR®COOK Innovation Days kan registrera sig direkt till Robert Wild (robert.wild@multivac.de) senast den 17 mars 2014, eller kontakta sin säljare. Antalet deltagare är begränsat till 15 personer per dag.

25-27 mars 2014: Mylar®COOK Innovation Days på MULTIVAC i Wolfertschwenden

Multivac
Porfyrvägen 21
224 78 Lund
Lunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE8024610092

Kontaktperson

BB
Benedikte Bendix-Poulsen
Marknadsansvarig
+46 311724 benedikte.bendix-poulsen@multivac.se

Sänd till en kollega

0.047