23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

MULTIVAC s förpackningsteknik garanterar färska varor

På den europeiska Seafood Exposition i Bryssel den 6-8 maj 2014 kommer MULTIVAC att visa olika förpack- ningstekniker för skaldjurssektorn.

Bland annat visar man en T 300 traysealer i komplett utförande med verktygsvagn och två verktygsformat för produktion av förpackningar med modifierad atmosfär och skinförpackningar; en C 370 kammarmaskin för förpackning av långa fiskar och en R 175 CD thermoformer för Darfresh vakuum skin-förpackningar.

Förpackningslösningarna är särskilt anpassade för små och medelstora specialister inom skaldjurssektorn. De är extremt användarvänliga och har ett mycket bra pris/prestanda-förhållande. Detta gör det enkelt att automatisera förpackningsprocessen för färsk, fryst eller kokt fisk och för skaldjur.

Maskinerna håller mycket höga kvalitet: Hållbart rostfritt stål, den banbrytande MULTIVAC Hygienic DesignTM och enkel rengöring ger tillsammans hög förpackningssäkerhet och ett extremt bra konsumentskydd.

T 300 traysealer: Flexibel och användarvänlig
Vid utformningen av nya maskinmodeller lägger MULTIVAC särskild vikt vid flexibiliteten. Det innebär att T 300 som presenteras på mässan har två format som kan bytas ergonomiskt tack vare den praktiska verktygsvagnen. Formatkonverteringen på T 300 är mycket enkel, eftersom formförändringen på denna kompakta modell stöds av programvaran. Bara några få handgrepp krävs för att ändra den övre banan. "Det enkla formatbytessystemet är en unik funktion", säger Valeska Haux, marknadschef på MULTIVAC.

Med T 300 kan skaldjursproducenter producera högkvalitativa och tåliga point-of-sale-förpackningar i små partier, såväl med som utan modifierad atmosfär. T 300 är också tillräckligt flexibel för att användas till korta produktionscykler, även om produktpartierna ofta förändras.

C 370 kammarmaskin: Förpackning av långa produkter
Med kammarmaskinen C 370 som presenteras på Seafood Exposition, visar MULTIVAC en kostnadseffektiv lösning för förpackning av extra lång fisk. Kammarens bredd är hela 900 millimeter, och alltså dubbelt så stor som för de andra kammarmaskinerna i C 3xx-serien.

Som med alla kammarmaskiner från MULTIVAC , kan inställningarna på C 370 sparas som ett recept. Detta säkerställer man kan reproducera inställningarna på ett enkelt sätt. Den skonsamma förpackningen rekommenderas särskilt för förpackning av känsliga produkter såsom fiskfiléer eller räkor.

R 175 CD termoformer: Förpackning av naturliga obearbetade produkter MULTIVAC visar hållbara koncept och lösningar för förpackning av produkter i så naturligt tillstånd som möjligt. Fiskproducenter kan till exempel få Darfresh vakuum skin-förpackningar på R-175 CD.

European Seafood Exposition 2014 i Bryssel: MULTIVAC i hall 4, monter 6051.

Multivac
Porfyrvägen 21
224 78 Lund
Lunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE8024610092

Kontaktperson

BB
Benedikte Bendix-Poulsen
Marknadsansvarig
+46 311724 benedikte.bendix-poulsen@multivac.se

Sänd till en kollega

0.032