23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny säljansvarig på BL Products

| Medlemsnyhet | Företag BL Products Förpackningsmaskiner AB

Stefan Hammarström tillträder tjänsten som säljare/projektledare med fokus på kundnytta och långvariga relationer inom förpackningslösningar.

Sedan början på Januari jobbar Stefan Hammarström i teamet på BL Products i Norrköping.  Målet är att öka företagets närvaro ute bland kunder i hela landet, som främst jobbar inom livsmedelsindustrin och behöver effektiva förpackningslösningar.

Stefan har en gedigen teknisk bakgrund och strävar efter att vara lösningsbaserad och bygga långa relationer.

Huvudfokus kommer framöver vara att presentera företagets relativt nya huvudmärke Viking Masek som erbjuder kompletta lösningar för all paketering, men också mer specifik utrustning för särskilda ändamål. Bl a erbjuder Viking Masek världens snabbaste påsförckningsmaskin VFFS Velosity med en kapacitet på 240 påsar/minut. 

BL Products kommer bl a att närvara under Interpack i Düsseldorf under Maj månad som en del av Viking Maseks team. Mer info om mässan här: Interpack 2023  

Har ni frågor och funderingar kring förpackningar så tveka inte att kontakta Stefan på stefan@bl-products.se eller 0735-135876. Det går utärkt att boka ett Zoom-möte eller varför inte besöka oss i vår demo i Norrköping.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
BL Products Förpackningsmaskiner AB

Fabriksgatan 9
602 23 Norrköping
Sverige
BL Products Förpackningsmaskiner AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078