23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Packbord: vanliga frågor och svar

| Medlemsnyhet | Företag Rajapack AB

RAJA-bloggen har nyss publicerat ett nytt blogginlägg om packbord och ergonomi, där vanliga frågor och svar kring arbetsstationer gås igenom.

Packbord och ergonomi är två viktiga ämnen som har stort potential att påverka anställdas välmående och packprocessens effektivitet. Europas största förpackningsleverantör RAJA har i sitt svenska sortiment ett gediget och flexibelt sortiment. Därför finns nu en dedikerad artikel som ska fungera som vägledning kring lösningar och implemenation av arbetsstation, helt utifrån företagets unika förutsättningar.

Läs inlägget på RAJA-bloggen: Allt du behöver veta om packbord

RAJAs sortiment inom arbetsstationer

SYSTEM FLEX-serien från Hudig-Rocholz är den mest populära och mest anpassningsbara lösningen för packbord. I RAJAs sortiment finns ett komplett packbord som inkluderar bord, pelare, metallhyllor och lister. Det finns också ett elektroniskt höj- och sänkbart packbord, som inkluderar tre pelare och två perforerade bakväggar. Som komplement till packbordet kan du köpa till flertalet olika packbordstillbehör som till exempel hyllor, lister, datorstativ, rullbana, och mycket mer.

För hjälp att välja rätt packbord, vänd dig till RAJAs emballagespecialister via telefon, e-post eller chatt, öppet mån - fre 08:00-17:00.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Rajapack AB

Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Sverige
Rajapack AB

Sänd till en kollega

0.078