23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BIO Komposit o Textil med Plasma i Vakuum roll2roll el 3D

Vi leverera plasma tekniken som gör det möjligt att optimera BIO, Starkt och grönt men vi måste vara med från början inte i slutet!

Det är inte komplicerat att utveckla och tillverka BIO, grönt eller att återanvända när kunskapen och tekniken redan finns. Vi har helikopter kunskapen, utrustningen och hjälper er med den del ni behöver.

Vi rekommenderar vacuum plasma roll2oll eller kammare för bästa effekt på 3D produkter. Vi har även 5 st roll2roll atmosfärsplasma utrustningar i olika bredder redo att användas för utveckling eller produktion.

Vi hjälper er att ta fram och leverea er produkt tills ni tar över med er utrusntng.

NYA PRODUKTER  - vi har laboratorierna, kunskapen och hjälper industrin att ta fram optimerad komposit och  textil men även plastfilmer, formsprutade produkter och elektronik

Vi sammarbetar med forskningsinstitut, skolor och universitet redan från första dagen för att säkerställa att nya ideer och patent är möjliga att förvekliga.  

VINTAGE  eller möjligheten att förlänga livslängden på militära kläder och kängor. Allt slits och tappar sina egenskaper men idag kan vi återskapa egenskaperna bättre eller lika bra som en ny produkt till en låg kostnad. 

Hålen kan vi inte ersätta men eventuellt lappa med material som håller bättre och längre dvs efter era önskemål och behov.

 

Hör av dig så håller vi er informerade med nyheter och information pasande er 

Hör av er nu till Ulf Perell , CEO på PU Consulting AB så kan vi diskutera ert behov 

ulf.perell@puconsulting.se eller ring  +46722 344 202

 

PU Consulting AB
Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5568599293

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047