23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny återanvändbar öl- och läskmugg är en game changer

Berry Superfos har lanserat nya SuperCup, en game changer på marknaden för återanvändbara muggar för öl och läsk.

Ett riktigt bra evenemang förtjänar en kvalitetsmugg för servering av öl och läsk. Om du håller med och letar efter återanvändbara muggar för ditt företags evenemang, ta en titt på den nya SuperCup – en robust, tvättbar, stapelbar och allmänt återanvändbar plastmugg där det enda som fattas är din logotyp som den sista touchen.

SuperCupen lämpar sig för alla typer av evenemang – kulturella, sociala och affärsmässiga – där öl, läsk och andra kolsyrade drycker serveras. Det är bara att hålla ditt evenemang och sedan samla in muggarna och rengöra dem – och därefter kan de användas på nästa evenemang.

På så sätt kommer SuperCup att bidra till att begränsa mängden ​plastmuggar som kastas efter olika arrangemang.

Lättare än marknadsstandarden

Trots sin robusthet är SuperCup minst 30 % lättare än marknadsstandarden för återanvändbara öl- och läskmuggar.

Muggen är tillverkad av återvinningsbar polypropylen (PP), vilket möjliggör enkel återvinning efter slutlig användning – även om muggen främst är utvecklad för återanvändning om och om igen.

Kan tillverkas av återvunnet material

Om du letar efter en cirkulär lösning är SuperCup också ett bra val. Berry Superfos kan göra muggen med polypropylen (PP) tillverkad av återvunnen plast i samma kvalitet som nytt material.

Ett antal Berry Superfos-anläggningar över hela Europa har den nödvändiga ISCC PLUS-certifieringen. Denna certifiering säkerställer tillförlitlig information om cirkulära material och spårbarhet i hela värdekedjan, baserat på massbalans.

Utmärkta marknadsföringsmöjligheter

SuperCup har en mycket igenkännlig ”öldesign”, vilket gör den perfekt för att trycka logotyper och budskap på. Den passar särskilt bra för bryggerier, läsktillverkare, dryckesdistributörer, evenemangsbyråer och annonsörer som marknadsföringsverktyg för alla typer av evenemang.

SuperCup finns i två storlekar: 25 cl för en liten öl eller läsk och 50 cl för en stor öl eller läsk. Från standard SuperCup-serien kan du välja antingen en neutral kopp eller en skräddarsydd kopp med logotyp och annan information snyggt tryckt på muggen. Du kan välja mellan IML (In-Mould Labeling) i fyra färger eller offset i sex olika färger.

Läs mer om SuperCup här: http://superfos.com/Products/Cold-Hot-Sport-Drinks/SuperCup

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047