23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PU Consulting One-Step UP-CYCLING system

| Medlemsnyhet | Företag PU Consulting AB

Vi gör ett anmärkningsvärt tekniskt framsteg inom bearbetning av filmåtervinning genom sitt nya "ONE-STEP" UP-CYCLING-system.

PU Consulting AB erbjuder konsultation, distribution och nyutveckling och har 100% fokus på era STARKA och GRÖNA produkter och tjänster. 

"ONE-STEP" UP-CYCLING-system.

Detta är en speciellt utformad linje där endast en ICMA-extruder med högt vridmoment kan utföra ett brett spektrum av bearbetningsuppgifter från återvinning till omblandning av olika industri- eller plastavfall. Denna lösning är särskilt fördelaktig för filmavfall som måste bearbetas enligt högsta kvalitetsstandarder.

Denna nya linjedesign kombinerar alla fördelarna med en nyutvecklad matningsenhet med den samroterande blandningsextrudern, den perfekta maskinen för att säkerställa en hög grad av flexibilitet och inblandning  av fyllmedel. 

Denna linje utrustad med en speciell patenterad matningsenhet som kan dosera kontinuerligt den valda ICMA samroterande extrudern, även med "lätta" tvättade filmflingor med en dimension upp till 40 mm.

För att validera designen av linjekonceptet har ICMA kört flera testkampanjer i sin nya INNOVATION HUB, med hjälp av filmflingor som vänligen tillhandahålls av en av sina kunder, en ledande återvinnare av bearbetningsfilm. Resultatet av sådana försök stödde fördelarna med den nya linjen med cirka 40 % ökad produktionsutbyte jämfört med standard-granuleringssystem med begränsad tillgänglig vridmoment-kraft och traditionella matningsenheter.

Informera oss på info@puconsulting.se om du vill veta  

Läs mer om ICMA SAN GIORGIO SpAs olika maskiner, patent mm i  följande broschyrer  >>

  • Direct Extrusion ( Co rotating ) 
  • Advance compounding and extrusion systems
  • Compounding technology for Recycling system
  • Lab System 
  • Natural Fibres Composite & WPC
  • Twin Screw Co-rotating Extruders

 

Medlemsnyhet

Företag
PU Consulting AB

Ventilgatan 6
212 41 Malmö
Sverige
PU Consulting AB

Sänd till en kollega

0.063