23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt innovativt bredbart pålägg i innovativ förpackning

Choco Yoco är ett nytt bredbart pålägg av choklad- och hasselnötskräm som är både nyttigt och gott. Tillverkaren bakom det nya märket har valt SuperLock®-burken som håller det krämiga innehållet färskt under lång tid.

Föräldrar i flera europeiska länder kan nu med gott samvete skämma bort sina barn med ett nyttigt yoghurtbaserat choklad- och hasselnötspålägg. Choco Yoco är ett nytt varumärke på marknaden och gör detta möjligt genom att ha Nutri-Score A – det högsta betyget man kan få i Nutri-Score-systemet, som används i många europeiska länder för att ange livsmedelsprodukters näringsvärde.

Choco Yoco finns redan tillgänglig i fler än 1 000 butiker, men ännu inte i Sverige. Det belgiska företaget bakom varumärket planerar att expandera ytterligare i hela Europa med sitt nya nyttiga bredbara pålägg.

Kvalitetslook – och konsumenten kan återanvända burken
En innovativ produkt som Choco Yoco förtjänar en innovativ förpackningslösning. Därför riktade Choco Yoco uppmärksamheten mot Berry Superfos och valde SuperLock®-burken.

Alex Helsen, verkställande direktör för Choco Yoco, säger: ”Jag har under lång tid haft ett gott öga till SuperLock®-förpackningslösningen och övervägde faktiskt aldrig andra möjligheter. Dess högkvalitativa look gör den till en perfekt match för vårt Choco Yoco-koncept. Dessutom kan konsumenterna återanvända burken, till exempel till att ha kakor eller frukt i, efter att Choco Yoco-pålägget är slut.”

En av de andra goda egenskaperna med SuperLock® som gör den perfekt för Choco Yoco och andra livsmedel är dess extremt låga syretransmission som ser till att t.ex. bredbart pålägg håller sig färskt under lång tid på livsmedelsbutikens hyllor.

Fantastisk smak – och även nyttigt

Än så länge finns de yoghurtbaserade Choco Yoco-påläggen i två smakvarianter: choklad och hasselnöt. De har blivit mycket väl mottagna av både detaljhandeln och konsumenterna som värdesätter produkternas Nutri-Score A.

Ett starkt partnerskap fortsätter

Kombinationen av Choco Yoco-pålägg och SuperLock®-burken är ett partnerskap som har kommit för att stanna: 

”Vi är glada över att arbeta med Superfos. Det är en mycket professionell samarbetspartner som har hjälpt oss genom hela utvecklingsprocessen och gett vår produkt en personlig look. Tack vare Berry Superfos storlek har vi ytterligare en förpackningspartner som är redo att hjälpa oss med vår långsiktiga tillväxt på den europeiska marknaden”, säger Alex Helsen.

Läs mer om SuperLock® här: http://superfos.com/Products/Convenience-Food/SuperLock

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
Executive Assistant & HR Coordinator
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.079