23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya KITO Snabblyftblock CX 010

Mycket låg egenvikt, enkel lasthantering och smidig positionering beskriver egenskaperna för KITOs nya snabblyftblock CX 010. CX 010 har en lyftkapacitet på 1000 kg men det finns även versioner med lyftkapacitet på 250 kg och 500 kg.

 Fem fördelar med nya CX 010 från KITO:

-       Mycket låg egenvikt med stor kapacitet. Detta är något som definieras av KITOS snabblyftblock CX att de har en låg egenvikt trots den stora lyftkapaciteten. CX 010 har en egenvikt på 7,3 kg och en kapacitet på 1 ton.

-       Den har en kompakt och tålig konstruktion och detta tack vare flertalet faktorer. Där ibland att insidan av snabblyftblocket har en tvåstegs precisionsväxellåda och att kättingkotan är precisionsguten för att passa växellådan så att den lyftkättingen löper felfritt. 

-       Nickelplätterad lyftkätting i högsta klass,10

-       Mycket kort byggmått mellan krokarna

-       Utrustad med en unik ”twist checker” som ser om kättingen är tvinnad eller om den kan användas direkt, vilket hjälper till att garantera säkerheten i arbetet.

 

För mer information om nya CX 010 klicka här för att läsa pressreleasen på vår hemsida. För mer information om de andra storlekarna och modeller av snabblyftblock från KITO, klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046