23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Modulpac Expanderar

| Medlemsnyhet | Företag Modulpac AB

Nu har Modulpac färdigställt sin nya produktionshall och det är bara för någon månad sedan tog vi det ny tillbyggda lagret i bruk. Utbyggnaden är på ca 2.000 m2 totalt och består av ytterligare ytor för produktion, lager, labb mm..

 Ett vattentorn för sprinkler samt större asfalterade ytor för lastning/lossning och truckar tillkommer.

Anledningen till nybygget är att vi under senaste året fått in många nya kunder, både större och mindre och med detta många nya affärer av varierande storlek. Vi har även under pandemin jobbat med att ta fram en del nya återvinningsbara standardprodukter för att bredda våra sortiment och bättra vårt erbjudande till kund.

Idag finns våra kunder över hela världen, med fokus på Europa. Vi exporterar ungefär hälften av vår totala produktion utanför Sveriges gränser.

Det går fortsatt bra för oss även om vi har känt av att det finns en generell plastbrist på marknaden och att priserna på det mesta rusat i höjden. Vi jobbar vidare och är övertygade om att alla våra investeringar hela tiden vässar oss och vårt utbud, vilket ger oss en stark position på marknaden och gör oss konkurrenskraftiga i hela Europa. 

Kort om Modulpac,
Modulpac AB utvecklar, producerar och marknadsför mindre plastförpackningar, i huvudsak kapsyler, burkar och lock till några av Europas och Nordens ledande varumärken. Vår tillverkning är belägen i de småländska skogarna i Lagan där vi 1982 startade vår resa till en av de ledande aktörerna på marknaden. Vi har under årens lopp byggt upp ett renommé som en stabil leverantör av kvalitetsprodukter för kunder som värderar flexibla leveransmöjligheter, snabba leveranser, kundunika produkter och personligt bemötande.

Vi har förmånen att ha långa relationer med många av våra kunder. Det tar vi som ett bevis på att man uppskattar vårt nära samarbete, flexibilitet och konkurrenskraftiga erbjudande. Detta har gjort oss till en av Nordens ledande tillverkare. 

Modulpac AB omsatte 2020 drygt SEK 181 miljoner. Vi levererar framförallt våra produkter till segmenten medtech/pharma, livsmedels-, kosmetisk- och kemteknisk industri.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Modulpac AB

Västergatan 16
341 50 Lagan
Sverige
Modulpac AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078