23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jeti Tauro H3300 UHS LED, Agfa's snabbaste UV skrivare

| Medlemsnyhet | Företag Agfa NV Beligen. Filial Sverige

Jeti Tauro H3300 UHS LED är Agfas nya flaggskepp, inriktat för utskrifter till skylt- och display-marknaden.

Denna UV LED  skrivare hanterar media upp till 3,3 m breda i fyra eller sex färger med en hastighet på upp till 600 m²/h. Liksom sina syskon kombinerar den branschledande utskriftskvalitet med en mångsidighet, extrem produktivitet och allra senaste automatisering, men den är ännu robustare och upp till 30 % snabbare. Och precis som de andra medlemmarna i den prisbelönta Jeti Tauro H3300-familjen är det en hybrid som kan hantera skivor och ark såväl som flexibla rull-till-rull material i olika konfigurationer.

  • Passar utmärkt för utskrift av wellpapptryck & förpackningar 
  • Med Agfas välkända bildkvalitet och låga bläckförbrukning
  • Stabil hybrid med avancerad automation för 24/7 produktion
     

Byggd för 24/7 prestanda

Varje komponent i den nya Jeti Tauro H3300 UHS LED (UHS för 'ultra-high speed') är inriktad på att upprätthålla högproduktiv, pålitlig utskriftsproduktion med låga underhållskrav och hög drifttid. Exempel inkluderar den snabba automatiska laddaren för snabb mediahantering och de stora bläcktankarna för större autonomi i produktionen.

Wellpapp

Tack vare de utökade automatiska vakuumzonerna och media guiderna är den också väl lämpad för utskrift av wellpappförpackningar, vilket gör det möjligt för skylt- och displayskrivare att utöka sitt erbjudande och täcka alla leveranser för sina kunders marknadsföringskampanjer.

Master-rulle-till-rulle-konfigurationen kan hantera både enkel- och dubbel rulle utskrift och har kamera för exakt dubbelsidig utskrift av block-out media.

"Jeti Tauro var redan en synonym för högproduktivt utskrift med avancerad automation, men med Jeti Tauro H3300 UHS LED har vi höjt ribban ännu mer", säger Reinhilde Alaert, produktchef Sign & Display på Agfa. "När vi utvecklade detta nya flaggskepp gjorde vi allt för att göra det lämpligt för extrema arbetsbelastningar. Utöver det är det en mångsidig allt-i-ett-maskin som kan skriva ut skivor och ark samt rullmaterial med högsta kvalitet och lägsta bläckförbrukning. Det är symbolen för vår "extrema produktivitet". Extrem kvalitet.” motto.”

Drivs av Asanti workflow programvara (mer än bara en RIP)

Jeti Tauro H3300 UHS LED drivs av Agfas workflow program Asanti, som styr och automatiserar hela utskriftsprocessen från prepress till efterbehandling, samtidigt som den garanterar färgkonsistens och optimerar bläckförbrukningen. Den smarta Asanti Production Dashboard visar bläck- och mediaförbrukning och utskriftstid för varje jobb och skrivare. Calibrated Print Modes (CPM) är det som styr alla parametrar för ett visst substrat och möjliggör automatiskt jobb flöden.

Mer om Jeti Tauro H3300-serien

Agfa introducerade den första Jeti Tauro H3300 våren 2018. Dessa avancerade storformatsskrivare har sedan dess hjälpt leverantörer av utskriftstjänster runt om i världen att göra sin verksamhet mer effektiv och att skaffa nya affärer. Jeti Tauro H3300-serien inkluderar nu:

  • Den ursprungliga Jeti Tauro H3300 LED-modellen, som finns i en 4- och 6-färgsversion, 4 färger är dedikerad för hastighet och den med 6 färger till toppkvalitet.
  • Ingångsmodellen Jeti Tauro H3300 S, som introducerades hösten 2020 och ger en attraktiv tillväxtväg för leverantörer av utskriftstjänster. Det gör det möjligt för dem att utöka sina möjligheter eftersom den kan uppgraderas till originalmodellens Jeti Tauro H3300 LED hastighet.
  • Den nya Jeti Tauro H3300 UHS LED-toppmodellen.


Alla Jeti Tauro H3300 LED-skrivare kan användas i olika konfigurationer för utskrift av skivor och rulle till rulle.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Agfa NV Beligen. Filial Sverige

Borgarfjordsgatan 14A
164 40 Kista
Sverige
Agfa NV Beligen. Filial Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078