23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

2 event: Limapplicering inom e-handel

| Medlemsnyhet | Företag Robatech Nordic AB

Från den 15–17 mars 2022 står hållbara limappliceringslösningar för e-handelsförpackningar dubbelt i fokus: Live på CCE International i München och virtuellt på Robatech Solutions Showcase.

Robatech presenterar lösningar för effektiv applicering av rivremsor och limförslutningar på kartong och plast samt för förslutning av On-Demand-förpackningar.

Under tre dagar visar Robatech live på CCE International och virtuellt på Robatech ­Solutions Showcase upp produkter och lösningar för mer bekvämlighet inom e-handel. Kartonger och påsar som ska skickas kan enkelt öppnas med hjälp av en rivremsa och enkelt med en limförsörslutning. Robatech presenterar ett nytt ytappliceringshuvud som applicerar limet så exakt att förpackningstillverkare kan limma rivremsor och limförslutningar med hög produktionshastighet och stor precision direkt på förpackningarna. Denna lösning ökar produktiviteten och är samtidigt hållbar.

Trenden med så kallade On-Demand-förpackningar – alltså måttsanpassade försändelseförpackningar – kräver flexibla limappliceringslösningar. Systemkomponenterna från Robatech är modulära, så att kunden kan sätta ihop sitt eget limappliceringssystem. Du profiterar i hela världen av Robatechs mångåriga erfarenhet inom förpackningsindustrin, med omfattande rådgivning och kompetent service.

Hållbar limapplicering för e-handelsförpackningar. Live på CCE International: Hall A4, monter 2926 eller virtuellt på Robatech Solutions Showcase.

https://www.robatech.com/en/solutions-showcase

Medlemsnyhet

Företag
Robatech Nordic AB

Ryttarevägen 18B
302 62 Halmstad
Sverige
Robatech Nordic AB

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.093