23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beställa emballage på helpall - översikt och priser

Spara tid, pengar och lagerplats genom att köpa emballage som lådor och sträckfilm på helpall. För att förenkla processen att köpa emballage på helpall har RAJA släppt ett interaktivt dokument med översikt och priser.

Det finns egentligen bara fördelar med att köpa emballage på helpall. Du får ett mer fördelaktigt pris än om du hade köpt lägre volymer, och dessutom kan du enklare optimera din egen lagerhållning. Kartonger levereras platta i ett kompakt format, perfekt för dig som insett hur dyrbart lagerutrymme är. Mottagningskontrollen går också snabbare när du köper emballage på helpall, och samtidigt skyddas dina emballageprodukter under transporten, eftersom pallarna är väl emballerade.

Läs RAJAs katalog om att köpa helpall: Beställ emballage på helpall - översikt och priser. Likt alla RAJAs kataloger kan du även beställa hem den kostnadsfritt. 

Du kan även vända dig till RAJA direkt för svar på dina frågor kring emballage. RAJA är nr 1 på emballage i Europa, och du når deras kundtjänst på vardagar kl 07:30-17:00 på telefonnumret 010 - 33 08 200.

Rajapack AB
Logistikvägen 2
438 70 Landvetter
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5568762651

Kontaktperson

RC

Sänd till en kollega

0.032