23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Iögonfallande förpackningslösning till nya snacks från Nordt

| Medlemsnyhet | Företag Berry Superfos

Nordthy utvecklar och distribuerar ett brett urval av snacks och konfektyr. Nu har företaget i samarbete med Berry Superfos utvecklat en ny förpackningslösning i form av UniPak-hinkar - perfekta till att återanvända i hemmet.

Det familjedrivna företaget Nordthy har med stor framgång sedan 1966 utvecklat och sålt snacks, nötter, kex, kakor, konfektyr m.m. till livsmedelsbutiker och andra detaljhandelsföretag i hela Norden och i Tyskland.

Nu har företaget lanserat en ny serie av salta snacks och torkad frukt. Till sina snacks behövde Nordthy en spektakulär och iögonfallande förpackning och vände sig därför till förpackningsföretaget Berry Superfos i Randers. Marketingchef Jesper Lukassen från Nordthy säger:

”Vi har arbetat med Berry Superfos i många år, så det var naturligt att fortsätta med samarbetet. Vi hade några mycket specifika krav på den nya lösningen avseende dess design, In-Mould Labelling, och allra viktigast: att konsumenterna har möjlighet att återanvända hinkarna hemma. Alla dessa behov har uppfyllts av Berry Superfos med deras UniPak-lösning.”

Stopp för förpackningsetiketter
Nordthy vill helt fasa ut förpackningsetiketter för att göra det enklare för användarna när de ska sortera sitt avfall. Tack vare In-Mould Labelling-tekniken kan loggan och texten präglas på ytan av de nya UniPak-hinkarna, vilket gör etiketter överflödiga. Enligt Jesper Lukassen signalerar det en innovativ profil för konsumenterna.

Nordthy önskade också presentera de läckra nya snacksen på ett lättigenkännligt sätt med iögonfallande färger. Berry Superfos kunde leverera annorlunda och snygga färger från ljusgult till grönt, och både behållare och handtag är färgade. Varje detalj visar på den goda förpackningslösningen, enligt Jesper Lukassen.

Återanvändbara hinkar
Det är inte första gången som Nordthy erbjuder sina kunder snacks i hinkar som kan återanvändas hemma. Jesper Lukassen säger:

”Även efter att konsumenten har ätit upp snacksen kan hinken återanvändas hemma på många olika sätt. De kan användas till mat, men också för att förvara spikar, skruvar och andra småsaker. När en hink är så bra som denna vill kunderna inte slänga den direkt. De vill gärna rengöra den och använda den för nya ändamål.”

Medlemsnyhet

Företag
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078