23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mobergs önskar glad midsommar!

Sommartips! När ni tecknar serviceavtal hos Mobergs så ser vi till att hålla viktiga reservdelar till er produktion i lager hos oss. Då kan ni lugnt ligga kvar i hängmattan i sommar!

I dessa oroliga tider är det dessutom en extra trygghet att ha reservdelar på nära håll. Det krävs ingen avancerad logistik med flyg, lastbilstransporter och ni undviker att drabbas av råvarubrist och tullkrångel.

Om er utrustning är äldre än 10 år är det extra viktigt, eftersom tillverkarna i regel inte garanterar någon lagerhållning. Återkom till Mobergs med information om utrustningar och serienummer så tar vi fram ett förslag på delar. Vill ni veta mer om våra serviceavtal? Läs mer här

Sommartider
Nu är sommaren här och semestertider hägrar för många av oss. Vi på Mobergs tänker också ta lite ledigt, så kontoret och lagret kommer tidvis att vara obemannat, men vi går alltid att få tag i på våra direktnummer eller personliga mejladresser.
Det går också bra att ringa 040-680 8060 eller mejla till sales@mobergs.com. Vi kontrollerar e-post och röstbrevlåda regelbundet och återkommer så fort vi kan.

 

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063