23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bättre lönsamhet, mindre matsvinn och ännu högre matkvalitet

Låter det intressant? Då berättar vi gärna mer om automatiserad livsmedelsinspektion med detektering av främmande föremål och ytinspektion och hur det kan lyfta lönsamheten och bidra till en mer hållbar livsmedelsproduktion framöver.

Vi har tidigare fokuserat på inspektion av förpackningar med hjälp av visionslösningar, men nu vill vi även lyfta den så viktiga matkvaliteten och hur visionssystem kan användas för att optimera kvaliteten även långt tidigare i processen.

Är det rätt mängd nötter på bakverket?
Det som är viktigt för konsumenten bestämmer vad som är viktigt för er som producenter att inspektera. Det kan röra sig om mängden topping på en djupfryst pizza, lagom många hål i osten eller nötter på bakverket eller huruvida en viktig sås finns med i förpackningen till färdigrätten eller ej. Allt detta kan inspekteras med hjälp av TriVisions system för ytinspektion.
När kunderna känner sig trygga med att kvaliteten är att lita på, så ökar den så avgörande lojaliteten till er som matproducenter. I faktiska siffror innebär det lägre kostnader för reklamationer och lägre personalkostnader tack vare automatiserad inspektion i produktionslinjen.

Värdefulla insikter optimerar produktionen
Att veta vad som gick fel när dåliga produkter har gått igenom processlinjen är nödvändigt för att kunna optimera produktionsprocessen. Förutom att inspektera alla produkter och kassera de som inte uppfyller kraven, så genererar Trivisions system också data ifrån alla inspektioner för att kunna få djupgående statistiska data.

Vilka är era behov av inspektion?
Det breda användningsområdet för visionssystem betyder att ni kan inspektera olika saker, helt baserat på era behov och era kunders behov.  Så vad vill ni fokusera på i inspektionsprocessen av era produkter?

Kontakta oss gärna på sales@mobergs.com om ni vill veta mer om våra lösningar för livsmedelsinspektion.

Läs mer här

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063