23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Banbrytande bägare har minimalt plastinnehåll

Berry Superfos lanserar en ny, ultralätt bägare i en resurseffektiv kombination av naturliga fibrer och plast. Vikten är låg och plastinnehållet är reducerat med hela 60 %.

Allt fler livsmedelsproducenter ställer högre krav på förpackningsvikt, förpackningsstyrka och samhällsansvar när de väljer en förpackningsleverantör. Hos plastförpackningsproducenten Berry Superfos kan man nu få den attraktiva och ansvarsfulla CombiLightTM-bägaren, som är företagets nya tillskott.

Minsta möjliga förpackningsvikt

CombiLightTM är utvecklad, designad och producerad av Berry Superfos. Bägaren är producerad med mindre fossilt material än vanligt, tack vare en sofistikerad kombination av plast och naturliga fibrer.

Søren Marcussen, regionchef för Berry Superfos nordiska region, förklarar:

”Det som gör denna banbrytande förpackningslösning till något speciellt syns egentligen inte: Fiberbägaren stöds av en osynlig plaststruktur. Det har gjort att vi har lyckats reducera plastinnehållet med 60 % i förhållande till andra motsvarande lösningar, samtidigt som CombiLightTM-lösningen är stark och stabil och passar till existerande fyllningslinjer.”

Perfekt för livsmedel

CombiLightTM-bägaren är dessutom fettresistent och särskilt lämplig för mejeriprodukter som yoghurt, keso och färskost, men den är även perfekt för andra livsmedel som inte kräver varmfyllning, som t.ex. smörgåspålägg, småkakor eller godis. 

Finns i många olika storlekar
Lättviktsförpackningen är membranförseglad och det finns flera olika typer av lock att välja mellan. Bägaren finns i nuläget i storlekarna: 250 ml, 210 ml, 245 ml, 460 ml och 560 ml – och fler storlekar är på väg.

Hjälper gärna till att göra rätt val
Berry Superfos ger gärna rådgivning om val av förpackningar till livsmedel och erbjuder mer information om den nya CombiLight®-bägaren här.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.031