23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya VisioCompact™ för förpackningsindustrin

VisioCompact™ är ett extremt kompakt vision-system för grundlig och automatiserad förpackningsinspektion i produktionslinjer. Den är ett bra tillskott i serien av standardiserade inline-lösningar från Mobergs samarbetspartner TriVision.

Om VisioCompact™
Den nya visionslösningen är utvecklad som en fristående enhet med inbyggt transportband, manöverpanel och utsortering. Som en helhetslösning med kompakt design och flera konfigurationsalternativ för transportband, passar VisioCompact™ i de allra flesta produktionslinjer.
En eller flera kameror kan kopplas till enheten för att inspektera etiketter, grafik, datummärkning och streckkoder på alla sidor av förpackningar.

Enkel att skräddarsy för specifika behov
De olika konfigurationsalternativen för VisioCompact™ ger även tillverkare med begränsad plats i produktionslinje nya möjligheter att implementera en modern heltäckande visionslösning för effektiv och noggrann kvalitetskontroll av förpackningar. Med systemets olika konfigurationsmöjligheter kan en standardiserad lösning enkelt skräddarsys för att möta tillverkarens specifika inspektionskrav.

Läs mer om VisioCompact™ här

Här hittar du allt om hela utbudet av visionslösningar för förpackningsindustrin

För mer information och pris kontakta sales@mobergs.com eller ring 040-680 80 60
 

Mobergs Produktkontroll AB
Fabriksvägen 2
245 34 Staffanstorp
Staffanstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563067171

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047