23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hink från Berry Superfos är som en godbit

| Medlemsnyhet | Företag Berry Superfos

Hund- och kattägare vill gärna ha en enkel och säker lösning för att förvara torrfoder hemma. Därför ger en fransk producent sina lojala kunder en gratis hink från Berry Superfos.

Det är ett dagligt bestyr att fodra sina husdjur och det ska helst vara enkelt att göra det. Och det är det när man lätt kan ta rätt mängd torrfoder ur en stadig förvaringshink i plast. Därför har Wisium France, som tillverkar torrfoder till hundar och katter under det exklusiva märket EVERLAND, beställt ännu en serie förvaringshinkar från Berry Superfos, ett företag inom Berry Global. Den nya beställningen gäller Hobbock-hinken, som nu används som lojalitetsgåva till de kunder som köper EVERLAND torrfoder.

”Vi ger Hobbock-hinken till våra återkommande kunder. Det är både en lojalitetsgåva och en perfekt reklamprodukt för EVERLAND. Hinken är av utmärkt kvalitet och mycket praktisk för att förvara och skydda torrfodret”, säger Elisabeth Thomas, Production Manager på Wisium France. 

Uppfyller behovet för förvaring hemma

EVERLAND hund- och kattfoder framställs av näringsrika kvalitetsingredienser. Det säljs i säckar direkt till husdjursägarna genom återförsäljare i Frankrike. Hobbock-hinkens storlek passar perfekt för förvaring av torrfoder från en säck med 15 kg.

Hinken stöder varumärket
Hobbock-hinkarna som produceras för EVERLAND är dekorerade med hjälp av Berry Superfos avancerade In-Mould Label-teknik, som gör det möjligt att återge foton på hinken − perfekt och i toppkvalitet. På så sätt kan bilder av söta hundar och katter sprida glad stämning när det är dags för mat. Dessutom stöder hinken självklart EVERLAND, eftersom hund- och kattägarna ser varumärket varje dag.

Hobbock är en hållbar lösning

Hinken och locket är av hög kvalitet, vilket innebär att detta är en hållbar och praktisk lösning som kan användas år efter år. En annan viktig fördel är att Hobbock-hinken skyddar fodrets smak och kvalitet, eftersom den är 100 % lufttät. Det är dessutom enkelt att ta av locket och sätta på det igen så att det sluter tätt. Hobbock finns i flera storlekar från 17,5 till 42 liter. Den är uteslutande tillverkad av PP (polypropylen) och är därmed återvinningsbar.

 Ett långvarigt kundförhållande

Elisabeth Thomas från Wisium berättar att reklamgåvan är en succé och att samarbetet med Berry Superfos är starkt och ovanligt bra. Den senaste beställningen är gjord utifrån riktigt goda erfarenheter med liknande förvaringshinkar från Berry Superfos. Med andra ord är Wisium France också en återkommande kund och flera hink-projekt ska läggas fram på designbordet.

Medlemsnyhet

Företag
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.172