23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Få inspiration till din personliga gåva

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Få inspiration till personliga presenter som designas och tillverkas i Danmark - och som kan skräddarsys efter precis dina önskemål.

Hos byRavn hittar du handgjorda produkter i vegetabiliskt garvat länder. Om du saknar den perfekta gåvan - oavsett om det är till en födelsedag, bröllopsdag, årsdag, mors dag eller liknande, så låter vi dig alltid vara en aktiv deltagare i designprocessen. Du bestämmer själv färg, storlek och modell, och kan dessutom välja ett personligt tryck. Det gör produkterna från byRavn till ett givet val om du letar efter en personlig gåva av hög kvalitet. Mixa produkterna efter behov, kombinera de olika accessoarerna och ge bort en personlig gåva från byRavn.

En nyckelring i läder med text

Ett givet val till en personlig gåva är en nyckelring, på vilken du kan välja att få tryckt en personlig text. Det kan handla om att du vill påminna pappa att han ska köra försiktigt - eller så kanske du vill berätta för din älskling hur mycket du tycker om honom. Med en nyckelring med text är möjligheterna många, och du kan kombinera texten med någon av alla våra symboler. Symbolerna kan göra din nyckelring ännu mer personlig, och illustrera mottagarens intressen - du kan välja den klassiska fotbollen, en liten grill eller symboler för hela familjen i form av små streckgubbar där till och med hunden får vara med. En nyckelring är en fin tanke som håller längre än en bukett blommor, och är ett populärt tips på presenter till både mamma och pappa. Den goda kvaliteten gör att du får en present som kan användas under många år. Varje gång mottagaren ska låsa upp dörren eller cykeln påminns han eller hon om din omtänksamma hälsning. Därför går en lädernyckelring alltid hem när det är dags att ge bort en present till pappa eller någon annan du håller kär. De flesta har en nyckelknippa som kan behöva livas upp med en nyckelring i läder. Anpassa modellen efter mottagaren - ska det vara en romantisk hjärtnyckelring eller en maskulin nyckelring med karbinhake? Ska din lädernyckelring vara till hjälp åt din mamma så att hon inte tappar bort nycklarna ännu en gång? I så fall är ett nyckelband i läder ett givet val. Det är även en bra present till far så att han lättare hittar nyckelknippan i jackfickan.

Högtiderna återkommer år efter år - julklappar, födelsedagspresenter, gåvor till mors dag eller bröllopsgäster ska inhandlas, och det kan vara svårt att vara kreativ. En nyckelring i läder är ett bra presenttips till pappa som har allt, eller vem som helst, oavsett ålder och kön. De handgjorda produkterna ger dig en helt unik nyckelring, som är tillverkad med stor omsorg, och som kan anpassas helt efter dina egna önskemål.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047