23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Skapa ett personligare kontor

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

De allra flesta kontor är idag rätt så opersonliga, eftersom de skapats främst för funktion. Men att skapa trivselfaktor på kontoret är minst lika viktigt som att ha en ergonomisk kontorsstol.

Trivs man på sitt kontor så blir man mer kreativ och mer produktiv. Det är inte så svårt att skapa ett kontor som är mer personligt. Det behöver inte heller bli så dyrt.

Om det nu är så att chefen inte vill investera i mer än de nödvändigaste kontorsmöblerna, så kan ni anställda på egen hand addera en del saker. En bra sak, som direkt höjer trivseln är att ha växter av olika slag. Det ger även en lugnande effekt samt bidrar till en bättre luft.

Det är även smart att använda textiler för att göra det mer personligt. Det går att ha ett snyggt tyg på din avskärmare på skrivbordet.

Hur trivs du på ditt kontor?
Att trivas på kontoret är en mycket viktig del av arbetet. Om man är nöjd och glad, så blir man mer kreativ och effektiv. Det finns olika saker som påverkar trivseln. Det kan dels vara de sociala situationerna men det kan även vara på vilket sätt ett kontor är möblerat.

Ofta så designas de flesta kontor på samma sätt, med höj och sänkbara skrivbord, ergonomiska stolar med mera. Så klart att det är viktigt att ha bra kontorsmöbler, så behöver ni det kan ni hitta det på AZ Design webbutik.

Men utöver det så är det inte fel att även ta in personliga saker för att få en bättre trivselfaktor. Det har nämligen gjorts undersökningar som visar på att personer som sitter och arbetar i gemensamma utrymmen som i ett kontorslandskap jobbar sämre och är oftare sjukskrivna.

Att trivas på kontoret
Det går att med små medel få till en bättre trivsel på kontoret. När det gäller de sociala situationerna så kan ni anställda umgås utanför jobbet ibland, på en after work eller kick off. Det ger er ett bättre samspel och förståelse för varandra.

Om ni har en stel kontorsmiljö idag, ändra på det genom att ta med personliga saker hemifrån. Lite växter, bilder på barnen, teckningar de har gjort och så vidare. Se även till att ni har gemensamma ytor, för fika och lunch, som även de är trivsamma att vistas i. Det går ofta att göra lätt genom soffor och annat i dessa olika rum.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.046