23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vilken typ av förpackning är bäst?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Den frågan ställer jag ofta till mig själv när jag är i affären eller köper något på nätet. Den uppfattning man får via media är att plast är en stor miljöbov, detta är dock inte hela sanningen.

Oavsett vilken typ av förpackning man väljer måste man tänka hur den kommer användas, hur många gånger den kommer användas och vad som sker när den inte längre går att använda.

Själv är jag en stor förespråkare för papp och papper eftersom tillverkningen ger låga utsläpp och det är lätt att återvinna. Jag tar till exempel alltid en begagnad vinlåda istället för en plastkasse när jag handlar på systembolaget.

Oljebaserad plast i olika former är inte bra dels orsakar de utsläpp vid tillverkningen och ofta återvinns de inte korrekt utan hittar väg ut i naturen förr eller senare. En bra sak med plastförpackningar är att de kan återanvändas många gånger vilket gör miljöpåverkan mindre i långa loppet.

Nu är ju inte alla förpackningsmaterial aktuella till alla varor, men det är ju naturligt att till exempel badrumsmöbler tillverkade av massivt trä även förpackas i träemballage. Man vill ju gärna skapa en synergi i sitt hem och då kan man hos Handcrafted Interior välja att beställa sin handbyggda badrumsmöbel av samma designlinje som man har i köket. Badrumsmöbler från Handcrafted Interior briljerar inte enbart med sin design, du får även genomarbetade, platsbesparande lösningar in i minsta detalj där de vackra träsorterna framhävs och den naturliga ådringen och linjerna kommer till sin rätt.

Nu tillverkar Handcrafted Interior inte enbart badrums- och köksinredningar utan som du kan höra av namnet handtillverkade interiörer av många slag. Du behöver kanske en hallmöbel, en hylla till snedtaket på andra våningen i ditt hus eller mer förvaring.

 Oavsett vilken typ av inredning du beställer så tas utgångspunkten i följande sju designlinjer: Shaker-kollektionen som är inspirerad av New Englands vackra shaker möbler; Skov-kollektionen som fokuserar på frästa detaljer och en grafisk ren design; Clean-kollektionen med sina rena ytor och rena linjer; Rum-kollektionen är en hyllning till de nordiska designtraditionerna; KBH-kollektionen härstammar från det retro-Köpenhamnsköket med överfalsade luckor och strålande färger; Line-kollektionen som är otroligt ren i sitt uttryck, gärna med urfrästa grepp i luckor och lådor och sist men inte minst Tapped-kollektionen som utmärker sig genom stora lådor i ek med fina fingerskarvade sammanfogningar.

 

Gemensamt för samtliga designlinjer är att de är tillverkade för hand i massivt trä enligt gamla snickartraditioner.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.109