23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Modulpac lanserar 24mm Disctop med garantifunktion

| Medlemsnyhet | Företag Modulpac AB

Modulpac har under många år utvecklat och även gjort funktionstester på vår nyutvecklade Disctop med garantiflik. Tillverkningen sker i Lagan, Småland.

Några fördelar med Modulpacs Disctop
Vi ser ett flertal fördelar med vår 24/410 Disctop, bland annat att man kvalitetssäkrar sin produkt och vi eliminerar många stopp i produktionslinjen i fyllningslinjerna. 
Vi har tidigare tradat disctop från ett antal leverantörer men inte hittat en produkt som vi och våra kunder är nöjda med. Ett av de större problemen är att kunden får disctopen öppen vilket skapar problem under fyllningsprocessen och orsakar även läckage under transporter. 
Ett annat problem som funnits är just kvalitetssäkringen ute i butiker där man inte kan se om produkten varit öppnad,  om man inte använder någon annan lösning som garantifunktion/kvalitetssäkring av produkten. Vilket medför ett extra steg i produktionslinjen samt en extra kostnad. Med Modulpacs Disctop får du en kvalitetssäkrad produkt.

Några miljöfördelar med Modulpacs Disctop
Tillverkning sker i Sverige, i våra fabriker i Lagan. Många disctop kommer idag från Asien vilket medför smutsiga transporter och det  är svårt att säkerställa hur tillverkningen sker, samt vilka utsläpp som görs. 
Vi jobbar aktivt med bioplaster och gör löpande tester i alternativa material såsom talloljeplast, PCR mfl. 
Garantifliken bidrar till att vi minskar svinnet av färdig produkt då vi har en garantiflik som gör att disctopen inte kan öppnas under transport eller i fyllnadslinjen. Detta är extra viktigt när E-handeln ökar och kraven ökar på att förpackningen ska hålla tätt under hela transportkedjan fram till slutkonsument. 
Produkten tillverkas och monteras i samma fabrik utan "mellan transporter". 

Vi har under de första månaderna fått mycket positiv feedback från både nya och befintliga kunder som kommer välja Modulpacs lösning för framtiden. Är du intresserad av produktprover eller vill veta mer om produkten? Tveka inte att kontakta oss så ska vi hjälpa dig. 
 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Modulpac AB

Västergatan 16
341 50 Lagan
Sverige
Modulpac AB

Bilder och video

24 mm Disctop från Modulpac.

Sänd till en kollega

0.109