23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Stora vinster med täta och felfria förpackningar

| Medlemsnyhet | Företag Mobergs Produktkontroll AB

Att livsmedelsförpackningar lämnar fabriken felfria och täta innebära stora vinster i hela logistikkedjan och minskar matsvinnet. Med VisioPointer kan matsvinn och lönsamhet förbättras med visuell förpackningsinspektion.

Matsvinn är en stor, global utmaning som FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation uppskattar uppgår till svindlande 1,3 miljarder ton varje år. Orsakerna till matsvinn kan vara alltifrån att grödorna inte skördas, skadade eller utgångna varor eller att vi konsumenter inte äter upp det vi handlat hem. När det handlar om livsmedelsproduktion och paketering beror svinnet oftast på defekta förpackningar.

Med hjälp av VisioPointer – ett visionsbaserad kvalitetssystem kan livsmedelsförpackningarna kontrolleras och valideras så att förseglingen är tät och kvaliteten på innehållet kan garanteras.

Visionssystemet VisioPointer
Med VisioPointer kan matsvinn och lönsamhet förbättras med visuell förpackningsinspektion. Nya VisioPointer är bara 80×80 cm och har en höjd av 1,85 meter. Den är väldigt lätt att använda och nya artiklar passerar den på bara fem sekunder.

Mer information om VisioPointer hittar du här

Mer om visuell förpackningsinspektion kan du läsa här

Kontakta oss gärna för mer information och/eller offert på telefon 040-680 80 60 eller mejla till sales@mobergs.se.

Mobergs Produktkontroll är svensk återförsäljare åt danska Trivision A/S som tillhandahåller den senaste visuella tekniken i sina lösningar för livsmedelsindustrin.

Medlemsnyhet

Företag
Mobergs Produktkontroll AB

Krusegatan 58
212 25 Malmö
Sverige
Mobergs Produktkontroll AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063