23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kantelementen för alla typer av grunder

| Medlemsnyhet | Företag Jackon AB

Jackon har marknadens bredaste sortiment av kantelement. Oavsett vad som ska byggas och vilka krav som ska uppfyllas har vi kantelementet som passar perfekt för ditt projekt.

Vid en traditionell platta på mark för bostads- och industrirunder med plan schaktbotten rekommenderar vi att du använder vår bästsäljare Siroc® L-element. Elementet finns tillgängligt som fullständigt BIM-objekt. Läs mer om våra BIM-objekt och ladda ner.
 
För garage eller andra typer av byggnader där förhöjd sockel behövs är det unika garageelement det perfekta valet. Siroc® balkelement ger en fristående sockel efter gjutning och är extra lämplig för skalmurar. Behöver du tilläggsisolera en befintlig sockel passar isolerelementet perfekt. Vid strängare krav på isolering är det Siroc® IsoMax eller specialelement, där kunden själv väljer tjocklek på ryggen, som gäller.
 
Jackons styrka är skräddarsydda specialelement anpassade efter våra kunders behov. Vi hjälper dig med den rätta tekniska lösningen för ditt projekts specifika förutsättningar.
Kantelementen tillverkas sedan efter kundens önskemål vilket sparar tid och förenklar monteringen på plats.
 
Ta gärna kontakt med oss på teknisk kundservice så hjälper vi dig att hitta den lösningen som passar bäst för dig.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Jackon AB

Diabasvägen 11, Box 507
541 52 Skövde
Sverige
Jackon AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063