23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Topp 3 anledningar till att engagera anställda

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

En effektiv och hårt arbetande arbetskraft är inget ovanligt önskemål hos arbetsgivare.

Högre lön och ekonomiska förmåner är ofta det naturliga svaret från arbetsgivarens sida. Även om pengar alltid motiverar i viss grad är inte pengar det enda som håller de anställda motiverade. Anställda behöver nämligen mycket mer än så för att vara högt motiverade på arbetsplatsen. Många företag och verksamheter runt om i världen har därför börjat betona åtgärder för att engagera anställda på arbetsplatsen. Alternativa åtgärder som inte handlar om pengar kan ha många fördelar som motiverar anställda att arbeta hårdare och mer effektivt. Inte sällan handlar dessa åtgärder om att försöka dra nytta av anställdas verkliga potential. Dock är problemet att dessa åtgärder kan kosta mycket pengar och de brukar därför avslutas efter en tid.

Härnäst presenteras tre fördelar med att vidta åtgärder för ett ökat engagemang som kommer få dig att begrunda varför det verkligen är bra, vilka är:

● Förbättrar arbetsplatsförhållandena och företagskulturen.
● Gör anställda mer plikttrogna.
● Ökar intäkterna.
Läs vidare och bli inspirerad!

1. Förbättrar arbetsplatsförhållandena och företagskulturen
En verksamhets framgång beror till stor del på att skapa en hälsosam och trivsam miljö. Anställda vill framförallt känna uppskattning för sitt arbete och det är här begreppet employee engagement kommer in i bilden. För de som inte känner till begreppet handlar det om att hålla anställda engagerade och motiverade genom bland annat belöningar, erkännande och förmåner. Dessa åtgärder leder till en naturlig utveckling av samhörighet och vilja att samarbeta bättre som ett team. Du bör därför överväga Effectory som är Europas ledande leverantör av verktyg för feedback från anställda. Som Europas ledande leverantör med 200 engagemangsspecialister är du närmare att förbättra din organisation än vad du tror. Effectory erbjuder dig följande:

● En central plattform.
● Användarvänliga appar.
● Support och vägledning.
Tack vare detta erbjudande kan du få bästa möjliga feedback som ger dig fullfjädrad information om de anställdas känslor. Kom ihåg att en hälsosam företagskultur bara är möjlig så länge anställda känner sig nöjda.

2. Gör anställda mer plikttrogna
I dagens fartfyllda och uppkopplade samhälle kan anställda lämna sina arbeten av många anledningar. En av de vanligaste orsakerna är brist på uppskattning. Anställda förlorar nämligen sitt engagemang för arbetet när de upplever att deras insatser går obemärkt förbi. De tappar också engagemang när det saknas möjligheter för professionell utveckling och tillväxt. I själva verket reflekterar nivån av närvaro, sjukskrivningar och uppsägningar hur engagerat företaget är med sina anställda. För att motverka dessa tendenser och motivera till plikttrogenhet måste du fokusera på engagemang. Lyckligtvis finns verktyg som Effectory där du kan skapa engagemang genom att dra nytta av anställdas feedback, idéer och insikter.

3. Ökar intäkterna
Varje företag måste vara lönsamt och det finns en direkt korrelation mellan engagemang och lönsamhet. Faktum är att företag med högt engagemang genererar 2,5 gånger mer intäkter än de med lågt engagemang. Att investera i effektiva verktyg som Effectory är därför en investering som kommer att ge avkastning på sikt. Anställda kommer nämligen inte tveka med att prestera mer när de upplever engagemang och uppskattning. Denna investering är minimal när du jämför med de fantastiska resultat i intäkter det ger.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094