23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Här är pastakoppen som du inte bränner fingrarna på

| Medlemsnyhet | Företag Berry Superfos

Tillsätt bara kokande vatten så kan du snabbt äta en mängd nya italienska rätter, direkt från en smart plastbägare från Superfos. Pappen på utsidan gör att det är bekvämt att hålla bägaren trots att den är varm.

Människor över hela världen älskar italiensk mat och fler och fler vill ha enkla måltider, som både smakar gott och kan ätas på språng. Därför lanserar det familjeägda italienska företaget Antaar&S S.p.A. en ny måltidsserie som särskilt tagits fram för export. Den heter MakeGusto och lovar konsumenten en god smakupplevelse och maximal användarvänlighet. Ingredienserna är frystorkade och av högsta kvalitet.

Francesco Loconte, produktutvecklingschef hos Antaar&S, säger:

”Vi vill föra ut italiensk smak och mattradition till länder utanför Europa och göra det jättelätt för slutanvändaren att tillreda våra pasta- eller risrätter. Med SuperLightTM-bägaren från Superfos har vi fått en emballagelösning som är helt perfekt för ändamålet.”

Innovativ design skyddar mot värmen
Det enda slutanvändaren behöver göra är att tillsätta kokande vatten och några minuter senare är måltiden klar. Bägarens insida är gjord av en plasttyp som tål hög värme, medan pappen på bägarens utsida gör det bekvämt att hålla den, även om innehållet är mycket varmt. Att kombinera papp och plast på det här sättet är nytt.

Det finns fem varianter i MakeGusto-serien, som alla säljs i en 400 ml SuperLightTM-bägare. Storleken är perfekt för 55 gram torkat innehåll, vilket skyddas av en plastfilm före användning, och därför finns det inget lock. Efter användning är det enkelt att skilja papp och plast åt så att materialen kan sorteras för återvinning.

Enkel kvalitetskontroll i produktionen
Antaar&S är omsorgsfulla med kvalitetskontrollen och även här är emballaget från Superfos en fördel. Francesco Loconte förklarar:

”SuperLightTM-bägaren betyder att vi kan köra en snabb och smidig process på fyllnadslinjerna. Det är också en fördel för oss som är sist i produktionslinjen när vi kvalitetskontrollerar varje produkt med röntgenstrålar och metalldetektorer. Eftersom SuperLightTM-emballaget helt enkelt består av plast och papp, och t.ex. inte aluminium, blir vår kvalitetskontroll verkligen enkel att genomföra.”

Utomordentlig service och support
Enligt Francesco Loconte är både emballagets kvalitet och nivån på supporten och servicen från Superfos fantastiskt bra, och Antaar&S ser optimistiskt på framtidsutsikterna för MakeGusto-serien. De första rapporterna från marknaden säger nämligen att konsumenterna i Sydamerika, USA och många asiatiska länder har tagit emot produkten väl. Italiensk mat har fortfarande mycket mark att vinna i världen.

Medlemsnyhet

Företag
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063