23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya datum för ONLINE FLEXO kurser ute! 

| Medlemsnyhet | Företag Packaging Chain Design & Print AB

Rivstart på 2021! Lyckad och uppskattad online FLEXO utbildning går i repris. Dessutom ger vi alla möjlighet att uppleva en LIVE flexotryckning online. Detta i samarbete med Brobygrafiska.

Nu lanserar vi två online upplägg som är klara för 2021. För alla som vill lära sig mer om flexo.

"Förpackningstryck fokus Flexo” är skräddarsydd för att ge deltagarna kunskap och en helhetsbild om hela processen, från start till färdig tryck och allt däremellan. Här får du insikter för att kunna arbeta mer effektivt samt få bättre förståelse om vilka förutsättningar, begränsningar men framförallt möjligheter det finns i flexo. Utbildningen ger dig förståelse för hur mycket det krävs innan en förpackning ska gå till tryck och själva resan dit. 

 För att sluta cirkeln och erbjuda ytterligare fördjupning kring flexo gör vi en online workshop tillsammans med Brobygrafiska ”Live FLEXO tryckning”. Detta ger deltagarna en unik chans till till att fördjupa kunskaperna och uppleva flexo på helt ny nivå. Fokus kommer att ligga på tryckpressen, färghanteringen, ICC-profiler och material. Fysiska prover från tryckningen skickas till samtliga deltagare för egen utvärdering efter genomförd kurs.

Trots de digitala möjligheter väljer vi att begränsa antal platser för optimalt upplägg. Vill du lära dig mer om flexo ska du säkra din plats idag. Ytterligare information, priser och anmälningsformulär hittar du på www.chaindesignprint.com/utbildning.

”För FLEXOTRYCKARE”

Detta upplägget är framtaget för att hjälpa blivande flexotryckare att korta inlärningssträckan och ge de en bra start till kommande arbetsuppgifterna. Med vår kunskap och erfarenhet sätts personen i arbete mycket snabbare med de rätta verktygen och företag kan öka produktivitet. Upplägg kan även anpassas för tryckare som vill öka sina befintliga kunskaper och lära sig mer om den övriga processen som har direkt påverkan på deras dagliga jobb. Vill du korta inlärningssträckan för nyanställda flexotryckare och ge de rätt verktyg samt förutsättningar för att komma igång snabbare och spara dyrbar produktionstid är detta något för er verksamhet. Offert lämnas på begäran och anpassas efter era behov, online eller onsite.

Chain Design & Print är oberoende part, specialiserad mot flexografi, allt från design till färdig tryck. Våra tjänster tillför ett konkret värde för vår främsta fokus är optimering och effektivisering genom hela arbetsprocessen. Vi lämnar ingeting åt slumpen och med oss ombord kan du känna dig trygg hela vägen. Mer om våra tjänster finns på hemsidan och har du egna önskemål eller idéer är du välkommen att höra av dig. www.chaindesignprint.com


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Packaging Chain Design & Print AB

Mistelgatan 1
253 74 Helsingborg
Sverige
Packaging Chain Design & Print AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094