23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

DS Smith bidrar i Covid-19-krisen

| Medlemsnyhet | Företag DS Smith Packaging Sweden AB

Tillsammans med Vårdpersonalshjälpen - en nystartad välgörenhetsorganisation i Stockholmsområdet, stöttar DS Smith personal och boende på äldreboenden.

Omsorgspersonal hade redan före Covid-19 ett tufft jobb, men i och med pandemin har trycket ökat kraftigt beroende på bland annat brist på personal och skyddsutrustning. Syftet från Vårdpersonalshjälpens sida är att göra deras nu extra tuffa arbetsdagar och nätter lite lättare.

Organisationen samlar in frukt, bär, proteindryck, yoghurt, fikabröd, godis, m.m. från livsmedelsbutiker, bageri och tillverkare som är villiga att skänka produkter. Detta packas sedan i lådor som sedan körs ut till äldreboenden.

Och det var här DS Smith kom in i bilden. Vi fick frågan om vi kunde sponsra med förpackningar. På DS Smith i Järfälla hittade man snabbt en förpackning i passande storlek och inom bara några timmar kunde teamet från Vårdpersonalshjälpen hämta sina förpackningar och tejp.

Nu packas ett stort antal lådor med godsaker varje vecka i en säker miljö. Lådorna levereras och blir till glädje för vårdpersonal och boende på äldreboenden i Järfälla.

På DS Smith är vi glada att på detta sätt kunna bidra i den rådande pandemin.
"Ingen kan göra allt, men alla kan göra något."

Medlemsnyhet

Företag
DS Smith Packaging Sweden AB

Wellvägen 2
331 25 Värnamo
Sverige
DS Smith Packaging Sweden AB

Sänd till en kollega

0.109