23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flytta långt, flyttstäd eller flytta kontor?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Allt är möjligt med Excellent Moving!

Flyttfirman Excellent Moving är baserade i Huddinge i Stockholm och har en gedigen erfarenhet av att flytta i Stockholmsområdet med en lång historia av nöjda kunder. I den här artikeln går vi igenom hur de kan hjälpa dig med olika typer av flyttar samt hur du kan se till att göra din flytt med dem både så smidigt och så billig som möjligt.

Bohagsflytt inom Stockholmsområdet

Att hitta en flyttfirma att anlita för din privata flytt i Stockholmsområdet kan vara svårt. Det finns många firmor att välja mellan och i skiftande kvalitet. Se därför till att välja en flyttfirma med lång erfarenhet i just Stockholm så att de är vana att hantera de speciella förhållanden som gäller i Stockholm med få parkeringsplatser och gamla hus med små hissar.

Att flytta till ett nytt kontor

Att flytta ett helt kontor kan vara ett omfattande jobb och även här krävs någon med lång erfarenhet för att göra flytten så snabb som möjligt. Viktigt vid denna typ av flytt är självklart att ju längre tid den tar, desto mer arbetstid försvinner för er på företaget. Excellent Moving erbjuder kontorsflytt på helgtid så att ni slipper sätta stop på arbetet under veckan. Om ni är ett större kontor rekommenderas att ni bokar flytten torsdag - söndag för att lägga så många flyttdagar som möjligt under helgen.

Ska du flytta långt?

Faktum är att det idag sker fler flyttar från Stockholm än till. Detta leder också till att det är många som behöver hjälp med en flytt till en ort längre bort. Excellent Moving är vana att arbeta med dessa flyttar och kan hjälpa dig med det du behöver för att skapa ett nytt hem i en helt ny stad.

Flyttstädning

Hur ska man tänka kring flyttstäd? Det är lätt att tänka att ett flyttstäd kan man lika gärna göra själv. Ja, kanske det, men det är viktigt att komma ihåg att flyttstädning i själva verket är en omfattande process som skiljer sig mycket från en vanlig veckostädning. För att en flyttstädning ska bli godkänd kan den behöva möta höga krav som är satta i köpekontraktet eller hyresavtalet. Det kan vara värt att ta professionell hjälp om du har en stor bostad som kommer att ta många timmar att städa ordentligt.

Hur du får ner priset på din flytt

Att flytta kostar ofta mycket pengar men det finns saker du kan göra själv för att dra ner på kostnaderna. Självklart kommer priset för din flytt att gå upp desto mer tjänster du väljer att ta hjälp med. Ett exempel är att se över hur mycket du kan förbereda själv inför avgången av flyttlasset. Kan du packa lådorna själv så kommer priset att gå ner. Det är dock värt att tänka på om du kommer att ha tid att packa allting på så sätt att ingenting går sönder.

Du kan som vi nämnde ovan också fundera på om du behöver anlita hjälp för flyttstäd eller inte för att påverka slutpriset på din flytt.

Sist men inte minst kan du påverka kostnaden för din flytt genom att välja rätt dag för flytten. Kan du se till att flytten sker på en vardag istället för en helg kommer det att kosta dig mindre.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.079