23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ecol Studios komposterbarhetsprov AKREDITERATS

| Medlemsnyhet | Företag Ecol Studio Consulting AB

Ecol Studio har akrediterats av TÜV Austria för att utvärdering av förpackningskomposterbarhet enligt europeiska standarden EN 13432, som definierar materialegenskaperna för att brytas ned under en industriell komposteringsprocess.

Ecol Studio, det italienska laboratorium som är specialiserad på forpackningsprov och produktssäkerhet, har akrediterats av TÜV Austria för att utvärdering av förpackningskomposterbarhet enligt europeiska standarden EN 13432, som definierar materialegenskaperna för att brytas ned under en industriell komposteringsprocess.

Characterisation, Biodegradabilty, Disintegrability, Ecotoxicity är proverna som gör att företagsprodukter kan ansöka om "OK KOMPOST" och "SEEDLING" certifieringsscheman som förvaltas av TÜV Austria.

Testerna ger företaget tillförlitlig information om komposterbarhet, biologisk nedbrytbarhet och återvinningsbarhet av produkter, vilket bygger upp en solid teknisk bas för att kommunicera effektivt till kunderna samt konsumenterna, och för att designa och utveckla framtidens hållbara produkter.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ecol Studio Consulting AB

Mobilvägen 12
223 62 Lund
Sverige
Ecol Studio Consulting AB

Sänd till en kollega

0.062