23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hål i locket gör succé i Saudiarabien

| Medlemsnyhet | Företag Superfos

Förpackningen är ett starkt marknadsföringsverktyg, säger Al Wefag Trading & Manufacturing Company, om en originell lösning för godisklubbor från Superfos, ett företag i Berry Global.

Så gott som alla i Saudiarabien, barn som vuxna, känner till de söta och salta snacksprodukterna från Al Wefag. Det är ett ledande företag på tillväxt som har kommit långt sedan etableringen på 1970-talet. Nu har de nått framgång med godisklubbor, som säljs i en särskild förpackning från Superfos med huvudkontor i Danmark.

En smal och färgglad UniPak-burk med ett gult lock stärker försäljningen och är en del av marknadsföringen. I lockets kant finns tio hål med plats för en godisklubba i varje hål. Mohammed Yousuf Makba, Supply Chain Planning Manager hos Al Wefag, berättar:

”Hos Al Wefag är vi mycket nöjda med UniPak-burken med hål i locket, som gör att godisklubborna kan framhävas i 3D. Det ger oss en på alla sätt utmärkt branding, också tack vare de snygga formsprutade etiketterna samt burkens perfekta funktionalitet och stabilitet.”

Utmärkt – på alla sätt
”Våra förpackningar ska vara något särskilt och hålla hög kvalitet. Andra faktorer som logistik, storlek och vikt spelar naturligtvis också en viktig roll och vi värdesätter den slitstyrka och hållbarhet som UniPak-burken och locket har. Vi är mycket nöjda med möjligheten att visa upp godisklubborna i 3D på en hylla eller disk. Så, ja, vi är faktiskt oerhört glada över UniPak-burkarna från Superfos.”

Superfos finns alltid där för oss
Den grafiska designern hos Al Wefag har med lätthet kunnat ta fram olika design till burkarna och vid behov har Superfos alltid varit redo med teknisk hjälp. Mohammed Yousuf Makba från Al Wefag beskriver samarbetet med Superfos så här:

”Superfos är vår primära förpackningspartner och erbjuder oss alltid det senaste inom branschen. Oavsett om det handlar om teknisk rådgivning, information om trender eller andra stora idéer så finns Superfos alltid där för oss.”

Lösningen från Superfos ersätter en tidigare, mindre stabil burk med kartonginlägg från en annan förpackningsleverantör.

Medlemsnyhet

Företag
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062