23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Specialdesignad Lösning till KVIK

| Medlemsnyhet | Företag Vangby Sweden AB

”Efter många år med hantering av pallar med halvautomatiska maskiner, behövde vi effektivisera processen med en mer automatiserad lösning...."

Resultatet blev en specialdesignad lösning som kan hantera både halvpallar och helpallar, liksom de speciella Kvik-pallarna. Kvickpallar är ofta extra höga och långa, så det var viktigt att lösningen kunde hantera pallar med dimensioner upp till 2600 mm i längd och 2800 mm i höjd. Dessutom har lösningen en viktkapacitet på upp till 2000 kg.

SGA Conveyor från Kinna i Sverige har använts som underleverantör och har varit ansvarig för tillverkningen av alla kedjebanor och den specialtillverkade inmatningen. Med hjälp av ett enkelt knapptryck kan inmatningen justeras efter olika palltyper med bredd från 600 mm till 800 mm.

Lösningen består av en maskin som automatiskt lägger på topark. Den har även en specialdesignad toppress som fungerar när det är mycket olika föremål på toppen av pallen.
Sträckfilmmaskinen i sig är en skräddarsydd armmaskin för extra stora pallar. Innan pallen sträckfilmas lyfts den upp med en av kedjebanorna för att säkerställa en stabil inplastning av pallen och då särskilt Kvik-pallarna.

Om du vill se mer av lösningen hos KVIK kan du klicka här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Vangby Sweden AB

Ehns Gata 10
511 56 Kinna
Sverige
Vangby Sweden AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094