23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dags att köra på semester?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det känns inte längre aktuellt att ta flyget söderut för en veckas höstlov. Men det är inte många av oss som orkar med tåget i längre tid.

Inte om man ska åka med familjen. Här känns det naturligast med lite privatliv. Och här kommer bilen fram igen. Med elbilen har det åter blivit legitimt att använda sig av eget fordon på semestern. Har ni hybridbil behöver ni inte oroa er för laddningscentraler, utan kan i lugn och ro ta bilen söderut.

Förbered er ordentligt
Europa är ju stort. Är det den vägen ni tänker er, kan det vara en riktigt bra idé att välja ut ett mindre område och koncentrera er om detta. Ni kan läsa på hemifrån, och vara förberedda på vad ni vill se på resan. Använd eventuellt google earth och kör sträckorna, på telefonen först. Då känner ni igen er när ni väl är där. Fundera på vad som ligger nära varandra, så inte ni ska både till Polen och Nederländerna. Välj en riktning och se vad ni hittar längs vägkanten.

Se till så alla har egen nackkudde om de skulle behöva sova under resan. Packa de mest basala verktygen, så du kan ordna en punktering om du har en lite äldre bil. Fundera på att ta med en stark skruvdragare att lossa muttrarna med. Man kan bli överraskad över hur bra de sitter. Du hittar alternativ här på Bildelaronline24.se. Titta eventuellt på några bra youtube filmer om hur man lagar en punktering, så kan du även reparera hjulet. Det är bra förargligt att få punktering nummer två innan man hunnit laga det första däcket.

Det här ska ni ju helst inte få användning för alls. En resa i bil ska ju helst vara en trevlig upplevelse. Har ni koll på ovanstående, kan resan förbli trevlig, även om oturen skulle vara framme.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078