23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ta en genväg med nya online Design Studio

| Medlemsnyhet | Företag Superfos

RPC Superfos har nu färdigställt ett nytt interaktivt onlineuniversum där kunderna kan utveckla, ändra och internt dela förpackningsdesign på ett kreativt sätt i 3D. Det sparar tid och är enkelt att arbeta med.

Nu kan kunder hos RPC Superfos se nya förpackningsprojekt på ett nytt sätt. I dagarna lanserar plastförpackningsverksamheten nämligen en Design Studio i form av en webbaserad 3D-konfigurator som utvecklar förpackningsdesign på egen hand eller i team. Det interaktiva designuniversumet är nu tillgängligt från RPC Superfos webbsida.

Det ska vara enkelt att vara kreativ
Birthe Bebe Nielsen, Divisional Product Manager, Sales & Marketing hos RPC Superfos, har varit ledande för Design Studio-projektet. Hon framhäver några av de många fördelarna med det:

“Det är mycket intuitivt att använda RPC Superfos Design Studio – även för de som inte är så tekniskt bevandrade. Dessutom är det ett klart plus att våra kunder kan spara sin design i molnet, visa det för andra i eller utanför sin organisation och därefter arbeta vidare med det tills alla relevanta parter är nöjda med resultatet. Det är också möjligt att bygga upp sitt eget interna förpackningsbibliotek till framtida bruk och vidareutveckling.”

Lek med lock, grepp och färger – och spara tid

De olika stegen i Design Studio är enkla att se och följa. Först väljer man den förpackning som man vill ha till sin produkt, t.ex. UniPak, SuperLift® eller bägaren EasySnackingTM. Efter det väljer man ut rätt storlek, och när man har laddat ner den tillhörande designschablonen kan man leka med de tillgängliga färgerna, locken och greppen i ett skissprogram som t.ex. Microsoft Paint 3D. Nästa steg är att tillföra sin egen grafiska design, justera och sedan se hur det hela ser ut i 3D. Ser det ut som det ska? Uppfyller designen alla kraven man har och vad tycker chefer, kollegor och samarbetspartners om den? När alla inblandade kan titta och kommentera på samma plattform vid samma tidpunkt tar man en genväg och det gör designprocessen kortare och mer effektiv.

“RPC Superfos är glada att kunna erbjuda våra kunder denna designmöjlighet online. Verktyget Design Studio hjälper vi våra kunder att snabbare få en bättre produkt på marknaden och det sparar samtidigt mycket tid för våra kunder. Och tid spelar alltid en viktig roll,” avslutar Birthe Bebe Nielsen.

Medlemsnyhet

Företag
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.064