23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

RPC Superfos tar emot IMDA-priset 2019 i USA

| Medlemsnyhet | Företag Superfos

Plastförpackningsproducenten RPC Superfos har nyligen mottagit ett pris för ”Best Label Design” på 2019 års IMDA Awards i USA. Den prisvinnande etiketten är gjord för bägare avsedda för soppa från Heinz.

I juni tilldelades RPC Superfos, en av Europas ledande tillverkare av plastförpackningar, det prestigefyllda priset Best Label Design 2019 på IMDA Awards Competition som hålls i Tennessee. IMDA står för In-Mould Decorating Association och är amerikanskt.

Den prisvinnande etiketten är utformad till SuperLock®-bägarna från RPC Superfos i storleken 400 ml. Tidigare har sopporna i den volymen sålts på burk.

Ett ärofyllt pris
Zbigniew Hryniewicz, säljchef på CEE på RPC Superfos, säger:

-RPC Superfos är hedrade över att få ta emot årets pris, IMDA Best Label Design Prize 2019. Etikettens design har utformats i samarbete med Heinz och vi är mycket nöjda med att se hur bra den kreativa och starka designen ser ut på soppbägaren. Kvaliteten är oklanderlig tack vare vår samarbetspartner och etikettleverantör Korsini SAF, som för övrigt nominerade oss till priset, och vi är stolta att dela äran med dem.

Korsini SAF som är etikettleverantör, har sitt huvudkontor i Turkiet, medan SuperLock®-bägarna tillverkas hos RPC Superfos Mullsjö i Sverige.

In-Mould Labelling som tål autoklavering

Hygien och lång hållbarhet är nyckelorden när man ska beskriva SuperLock®-bägarna från RPC Superfos i kombination med Korsini SAF:s etiketter med syrebarriär. De tål autoklavering och det är till och med möjligt att sterilisera bägare med påfyllt innehåll ända upp till 120 °C i 80 minuter. Bägare och lock till sopporna från Heinz är formsprutade medan bägaren har In-Mould Labelling (IML) samt syrebarriärskydd. Locket är dekorerat med en standard-IML, medan bägarna förseglats med aluminiumfolie för att bevara en lång hållbarhet även vid rumstemperatur.

Användarvänlig och helt och hållet återvinningsbar

SuperLock®-bägaren har ett mycket användarvänligt lock som enkelt kan skruvas av och på. En annan fördel är att bägaren passar bra till att användas i mikrovågsugn så att en välsmakande måltid enkelt kan värmas upp inom några minuter. Både locket och bägaren är 100 % återvinningsbara, vilket också tydligt framgår av en märkning på förpackningen.

Best Label Design Award ger ett erkännande till de tekniska egenskaperna och kvaliteten på IML-lösningen som RPC Superfos kan leverera i samarbete med Korsini SAF.

Det är nu den trettonde gången som man håller IMDA Awards – en årlig tillställning i USA.

Medlemsnyhet

Företag
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Sänd till en kollega

0.062