23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Norskt eko-mejeri väljer bägare från RPC Superfos

| Medlemsnyhet | Företag Superfos

Rørosmeieriet i Norge lägger stor vikt vid hållbarhet och har nått framgång i att använda bägaren EasySnacking™ från RPC Superfos till ekologisk yoghurt och crème fraîche.

Norrmännen tar gärna emot de nyutvecklade plastbägarna till mejeriprodukter, EasySnackingTM från RPC Superfos. Bägaren, som finns både med och utan sked i locket, är en nyhet i Norge där det ekologiska Rørosmeieriet når framgångar med att använda den till yoghurt med müsli-topping och rømme – en norsk specialitet som påminner om creme fraiche.

Trond Vilhelm Lund, administrativ chef för Rørosmeieriet, säger:

EasySnacking™-bägaren ger nyhets- och brandingvärde till Rørosmeieriet. Den snygga designen innebär att våra produkter får lite extra uppmärksamhet i butikshyllorna och det gör det enklare för kunderna att känna igen dem. Vi är väldigt nöjda med EasySnacking™-lösningen eftersom den stöder vår kreativa profil och styrker vår marknadsposition – trots att vi inte direkt är bland de största spelarna på marknaden.”

Praktisk på språng
Rørosmeieriet använder EasySnacking™-bägaren till en nyttig och mild yoghurt med probiotika. I locket finns en frasig glutenfri müsli med torkad frukt och det följer även med en sked. Skeden ligger hygieniskt under en etikett och är lätt att få tag i. Locket kan tas av och sättas på utan svårigheter, så på det stora hela är bägaren en perfekt emballagelösning till ett nyttigt och snabbt mellanmål när du har bråttom.

Till den ekologiska “rømme” använder Rørosmeieriet en variant av EasySnacking™-bägaren med platt lock och utan sked.

En bägare för hållbarhet
Även om EasySnacking™-bägaren i sin grundform faktiskt är fyrkantig ser den designmässigt mjuk och rund ut. Förutom att bägaren är mycket praktisk och användarvänlig är den också en riktigt bra lösning för bättre hållbarhet.

“Vi värdesätter att emballaget från RPC Superfos är 100 % återvinningsbart då det i sin helhet är framställt i av enbart polypropylen. Det är den bästa plastformen och det betyder mycket för oss och våra ekologiska produkter,” förklarar Trond Vilhelm Lund.

Känt för att vara ett steg före
Rørosmeieriet och RPC Superfos har samarbetat i flera år och Rørosmeieriet använder flera olika emballagelösningar från RPC Superfos, som har sitt huvudsäte i Høje Taastrup. Den affärsmässiga relationen är god och gagnar båda parter.

“Även om Rørosmeieriet är ett mindre mejeri och RPC Superfos en stor internationell verksamhet, fungerar vårt samarbete riktigt bra. Rørosmeieriet är känt för att befinna sig ett steg före konkurrenterna. För oss är det viktigt att använda hållbara emballagelösningar och det vill vi också fortsätta göra framöver, ”avslutar Trond Vilhelm Lund.

Medlemsnyhet

Företag
Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.111