23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Innovation inom livsmedelsindustrin!

| Medlemsnyhet | Företag Balluff AB

Förpackningsindustrin har höga krav. Dessutom finns det strikta officiella krav som hygienregler samt ständigt nya förpackningskoncept som innebär frekventa formatförändringar.

Hög precision och effektivitet – även vid partistorlek 1!

I förpackningsmaskiner krävs absolut precision och stor flexibilitet. Detta gäller såväl vid höga stycktal som för små serier till och med partistorlek 1.
Det som man behöver anpassa sig till är målen för mekaniska ingenjörer, producenter, återförsäljare och slutanvändare samt globalt växande marknader.

Hos oss får du professionell hjälp på vägen. Vid vanligt förekommande formatändringar, för säkrare materialflöden med spårning och korrekt hantering av flera olika typer av paket och förpackningsmaterial. Med givar- och systemlösningarna från Balluff uppnår du önskad flexibilitet och snabbhet utan problem.

Bläddra gärna vidare för att se fördelar med våra produkter i er miljö här!

Pås- och kartongförpackningsmaskiner används för en mängd olika produkter, vilket ställer höga krav på flexibiliteten. Maskinerna producerar alla möjliga pås- och förpackningsvarianter. Nya förpackningskoncept tas ständigt fram för att fånga konsumenternas uppmärksamhet. Partistorlekarna blir därmed allt mindre och arbetsprocesserna kräver att formatbyten utförs oftare. Med produkterna från Balluff kan du vara säker på att uppnå den flexibilitet och snabbhet som krävs för att dina maskiner ska hänga med.

Läs gärna mer om smarta lösningar för livsmedelsindustrin här!

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Balluff AB

Gamlestadsvägen 2 hus B19
415 11 Göteborg
Sverige
Balluff AB

Sänd till en kollega

0.049