23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jackon Grundlösningar: Välj rätt byggsystem till ditt projekt

| Medlemsnyhet | Företag Jackon AB

Jackon erbjuder en mängd olika byggsystem som täcker olika byggnadskrav vare sig det är bostad, industri, fritidshus eller garage.

Jackon Grundlösningar är ett samlingsnamn för alla alternativa produkter som Jackon kan erbjuda för just detta ändamål. Enkel montering och bra kvalité på materialet gör det enkelt att välja grundleverantör till ditt nya hus. Produktgruppen innehåller bl a marknadsledare Siroc® L-elementSiroc® Isolerelement, våra specialelement som vi är bäst på marknaden med samt det smarta element Siroc® Garageelement.
 
De olika byggsystemen har en kärna av Jackopor® som ger bra isolering samtidigt som den är fuktbeständig, har låg vikt och är enkel att montera. Utsidan är färdigbehandlad och består antingen av en fibercementskiva eller en fiberarmerad betongyta. Ett kantelement med fibercementskiva vägen 30% mindre än ett med betongyta. Gemensamt för alla Jackons Byggsystem är det breda produkt- och tillbehörssortimentet som möjliggör optimala lösningar för alla projekt med en effektiv och säker byggprocess.
 
Hjälp med att välja rätt
Vad som är rätt grundlösning för just ditt projekt beror på både krav, professionella bedömningar och personliga preferenser hos de inblandade yrkesverk­samma.
Det är dock viktigt att ha uppdaterad kunskap om tillgängliga produkter för att välja den bästa lösningen. Jackon Teknisk Kundservice erbjuder råd och vägledning om både produkter och bygglösningar så att valet blir enkelt och inte minst rätt.
 
Bostad, industri eller garage?
Jackon Siroc kantelement täcker olika byggnadskrav vare sig det är bostad, industri, fritidshus eller garage.
Vi rekommenderar vårt klassiska Siroc® L-element vid en traditionell platta på mark. Har du strängare krav på isolering har vi vårt Siroc® IsoMax element eller specialelementdär du själv väljer tjocklek på ryggen. När garage eller andra typer av byggnader byggs där förhöjd sockel behövs, är Jackon Garageelement det perfekta valet.
 
Reducera kostnader och felmarginal
Jackon Kompletta Grundlösningar innebär att allt man behöver till en komplett grund levereras från Jackon. Om du väljer att montera din grund med produkter från Jackon får du också den unika fördelen att vi levererar ”hela paketet”. Vi erbjuder hjälp med val av lösning, grundisolering i form av Jackopor® och Jackofoam® samt Jackon Radon Solution med alla nödvändiga tillbehör för att radonsäkra grunden.
 
Jackon Teknisk Kundservice bistår med tips och råd för ditt projekt. Jackon har allmänna kon­struktionslösningar och program för mängdberäk­ning som ger dig bästa möjliga utgångspunkt för ett bra resultat. Med både kantelement, markisolering och Radon Barrier beräknad och ritad av våra experter blir dessutom processen att välja, beställa och leverera varor både enkel och effektiv för våra kun­der. Detta sparar tid, håller kostnader nere samtidigt som det sparar på miljön.

Medlemsnyhet

Företag
Jackon AB

Sagsjövägen 3, Box 507
428 36 Kållered
Sverige
Jackon AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.049