23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FM Mattsson wrappar ihop ditt hem mot en hållbar framtid

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

FM Matsson är inte bara Sveriges äldsta tillverkare av kranar.

FM Matsson är inte bara Sveriges äldsta tillverkare av kranar. Man har samtidigt lyckats att producera kranar och tillbehör efter de otalet många samhällsförändringar som uppstått sedan starten. Sedan 1865 har man alltså försvarat den svenska prägel som finns på dessa kranar av erkänt hög kvalitet, samtidigt som utmanare tillkommit framförallt från produktionsländer över kontinenten. Problemet med dessa är som med många produkter tvärt om bristen på kvalitet, vilket såklart påverkar hållbarheten som ju då också är svaret på vår efterfrågan om miljötänk och handling därefter. Att FM Mattsson lyckats är därmed ingen överraskning egentligen, men samtidigt kan man ju fråga sig om vad det är med en del företag som inte viker sig i första och andra taget, utan som istället står ut och finns representerade i lojala konsumenters hem – generation efter generation.

Företagets hemlighet ligger i den fina konstruktionen
Hur ska man bära sig åt om man vill orientera källan till FM Mattsons framgång? Är det i den mässing som används till bland annat de världskända vattenblandare, och som betraktas som Dalarnas främsta tillgång, där mässingen i stort sett kommer ifrån? Är det istället i den företagsledning och vision som inspirerat medarbetare i generationer till att utifrån den allra största yrkesskicklighet och det noggrannaste hantverk, tillverka produkter med både teknisk garanti och estetisk elegans? Slår man ett öga på FM Mattssons produkter genom tiderna ser man en klar linje av just denna skicklighet och medvetenhet om att funktionen bringar hållbarheten. Det är också därför man kan säga att ett köp av dessa produkter är ett av få svar på det behov av miljöpositiva representanter och producenter.

FM Mattsson leder branschen med innovativa lösningar
FM Mattsson var inte bara tidiga med den miljömedvetenhet man idag står för. Man var även branschens första tillverkare av vattenblandare med keramisk tätning, och senare även, tack vare sin väl utvecklade vision som strävade mot innovation: utomhuskranar som stod emot frost även på nordligare breddgrader. Ser man på dagens sortiment är det brett men koncist. Man tillverkar och erbjuder produkter som är fokuserade kring sitt ändamål. Det innebär att vi slipper serier av produkter som erbjuder menlösa specialanpassningar som också driver trender och därmed högre konsumtion. Istället kan man väl nöja sig med garanti både när det kommer till skador som kalk kan skapa, eller temperaturpåverkan och vattentryck. Denna garanti gäller i dagsläget för fem år framåt, vilket vi tycker pekar på just det här företagets persona av transparens och lojalitet tillbaka till kunderna. Inte är det så konstigt alltså, att man vid de få tillfällen i livet det faktiskt gäller, väljer FM Mattsson när installation av vattenblandare och dylikt ska ske.

Lång linje av tradition och inspiration
FM Mattsson har med tiden givetvis introducerat produkter som baserar sig på vår nya livsstandard i västvärlden. Handdukstorkaren är en av dem. Dessa, som ibland är okända för att tillbruka alldeles för mycket energi är i detta fallet producerade på det sätt att man minimerar denna risk. Stilfulla och effektiva slingor torkar dina handdukar på ett sätt som är bättre för dig och miljön, och följer på samma gång FM Mattssons företagstradition.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094