23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hemsidan hjälper kunden att skicka paket till det billigaste priset

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Oavsett om det är tid för att skicka julklappar till släktingarna på landet, eller om man har någon speciell tradition av att skicka kort och paket till kusinerna i Sverige.

Oavsett om det är tid för att skicka julklappar till släktingarna på landet, eller om man har någon speciell tradition av att skicka kort och paket till kusinerna i Sverige eller utomlands kan det vara svårt även för den rutinerade att hitta det bästa och enklaste sättet, och leverantören. Diverse leverantörstjänster höjer med jämna mellanrum även priserna för porto, vilket skapar en situation där priser leverantörer emellan skiftar och varierar, och där vissa kostar utifrån vikt och andra dimension. Låter det komplicerat? Jo, för någon som aldrig skickat post förut kan man verkligen förstå ett sådant dilemma. Vad gör man då, när man står inför en situation då posten måste skickas, och helst vara framme hos mottagaren snarast? Inte skjuter man fram det. Och även om man inte lägger problemet åt sidan kan det ta onödigt lång tid att fundera ut vad som är billigaste sättet på egen hand.

Kostnadsfri tjänst som jämför kundernas bästa postleverantör
När du vill skicka ett paket billigt, och oavsett om det är ett kort förslagsvis eller en större försändelse som ett paket eller till och med en så stor grej som en flyttcontainer är det smart att försöka komma undan så billigt som möjligt. Billigt är nödvändigtvis aldrig sämre, men ett bättre alternativ för dig, alltid. Idag kan vi som är förtjusta i bland annat billig transport meddela att en smart tjänst finns ute på marknaden. En kostnadsfri tjänst som räknar ut det bästa priset på din försändelse. Enkelt och snabbt tar du alltså själv reda på det billigaste alternativet för dig genom att skriva in måttet på ditt paket eller kort. Det fungerar vidare som så att du enkelt bekräftar dina bifogade mått, och så har du samtliga resultat framför dig med ett – det billigaste, som klart står ut. Nästa steg är att ge dig iväg till postleverantören och skicka. Så enkelt kan du få iväg din försändelse på bara en dag!

Billigare porto och snabbare leverans
Medan Postnord höjer priserna för ditt porto, blir diverse andra leverantörer som Schenker och DHL kanske ett billigare alternativ – men hänger du med i svängarna? Särskilt för den som sällan skickar kort eller paket – för visst är det lite utdaterat, blir det allt svårare att göra så. Man kan välja att inte låta priset påverka för att det verkar enklast. Men faktum är att det är lika enkelt att bifoga sina mått på ett snabbt sätt och faktiskt få fram ett resultat på noll-tid. Detta är vad vi kallar en smart tjänst, som är till för konsumenternas bästa. På så sätt påverkar man som konsument även prisläget hos de resterande, och hoppas att de inser vinken om att de kanske blivit för dyra. Det bör inte tas ut hutlösa priser för postförsändelser, men vi bör i slutändan säga till!

Uppmuntra bättre villkor för posttjänster
Vi vill uppmuntra er som konsumenter att inte acceptera sämre tjänster hos posten på samma gång som prishöjningar sker. Det är en ojämn balans, och dessutom orättvis och påverkar allt fler som väntar på, eller vill skicka sitt postpaket och ha det levererat i tid.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078