23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Berry Superfos

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 6

Ny återanvändbar öl- och läskmugg är en game changer

den 10 maj 2022

Berry Superfos har lanserat nya SuperCup, en game changer på marknaden för återanvändbara muggar för öl och läsk.

Populär emballagelösning lanseras med återanvänt material

den 26 april 2022

Berry Superfos presenterar nyheten att det går att återanvända PCR-innehåll (post-consumer recycled material) i en rad av deras bästsäljande förpackningslösningar för icke-livsmedelsprodukter.

Nytt innovativt bredbart pålägg i innovativ förpackning

den 22 mars 2022

Choco Yoco är ett nytt bredbart pålägg av choklad- och hasselnötskräm som är både nyttigt och gott. Tillverkaren bakom det nya märket har valt SuperLock®-burken som håller det krämiga innehållet färskt under lång tid.

Ikoniska förpackningar til aioli nu med återvunnen plast

den 17 februari 2022

Choví Group har ändrat materialsammansättningen i sin ikoniska Allioli förpackning, som har utvecklats tillsammans med Berry Superfos. Nu innehåller förpackningen bara 25% återvunnen plast - tack vare avancerad materialteknologi.

Oemotståndliga choklad-nötkrämer kan nu avnjutas på språng

den 27 januari 2022

Förbrukare med sötsug älskar Lino Ladas bredbara pålägg. Till och med så mycket att Podravka, som är företaget bakom produktserien, nu har lanserat en convenience-version som kan avnjutas på språng tack vare förpackningslösningen EasySnacking™.

Berry Superfos öppnar upp för livsmedelsförpackningar med åt

den 4 januari 2022

Berry Superfos kan nu erbjuda livsmedelsproducenter förpackningslösningar tillverkade av rPET (återvunna PET-polymerer) Därmed kan de spara på jungfruplast och råmaterial till förpackningar.

Iögonfallande förpackningslösning till nya snacks från Nordt

den 16 november 2021

Nordthy utvecklar och distribuerar ett brett urval av snacks och konfektyr. Nu har företaget i samarbete med Berry Superfos utvecklat en ny förpackningslösning i form av UniPak-hinkar - perfekta till att återanvända i hemmet.

Lufttät förpackning säkerställer hög hygien

den 21 oktober 2021

Berry Superfos lufttäta förpackning med innovativ stängningsfunktion för desinficerande våtservetter säkerställer hög hygien för det franska företaget Hitam.

”Nu använder vi bara hinkar med återvunnen plast”

den 28 september 2021

Franska Aquarium Systems har steg för steg gått över till att uteslutande använda akvariesalthinkar med 50 % återvunnen plast (PCR, Post Consumer Recycled). De nya hinkarna har utvecklats och tillverkats av Berry Superfos.

Partnerskap om förpackningar leder till bättre lösningar

den 24 augusti 2021

Den spanska livsmedelsproducenten Choví S.L. och förpackningsföretaget Berry Superfos har samarbetat i 25 år om förpackningslösningar till Chovís produkter. Partnerskapet har medfört många framgångar, senast en härligt solgul plasthink till aioli.

Sked-i-lock blir ”bambufierad”

den 10 augusti 2021

En ny sked gjord av bambu ersätter engångsskedar av PP i on-the-go-förpackningar från Berry Superfos. Den nya innovativa skeden är i två delar och passar därmed precis till lockets storlek.

Övergång från metall till plast är en klar succé

den 17 juni 2021

Tomatpuré säljs traditionellt på burk men nu har en storspelare på livsmedelsmarknaden gått över från metall till plast i samarbete med Berry Superfos. Resultatet är över förväntan.

Form och framgång går hand i hand

den 1 juni 2021

En ny form med vacker dekoration ger både blickfång och optimerad logistik för oliver från italienska Kata Food. Företaget har framgång med den fyrkantiga SuperCube®-behållaren från Berry Superfos.

Plastrester renar vatten i dammar

den 20 maj 2021

När Berry Superfos tillverkar plastförpackningar är det omöjligt att undvika plastrester. Det som inte återanvänds skickas till återvinning och blir t.ex. till delar i biologisk vattenrening.

Rån i hinkar från Berry Superfos

den 6 maj 2021

Som ett av de största glassföretagen i Rumänien säljer TOPGEL också rån – nu i plasthinkar från Berry Superfos. Hinkarna förbättrar synligheten, logistiken och möjligheten för återanvändning hemma hos konsumenten.

Banbrytande bägare har minimalt plastinnehåll

den 6 april 2021

Berry Superfos lanserar en ny, ultralätt bägare i en resurseffektiv kombination av naturliga fibrer och plast. Vikten är låg och plastinnehållet är reducerat med hela 60 %.

Hink från Berry Superfos är som en godbit

den 18 mars 2021

Hund- och kattägare vill gärna ha en enkel och säker lösning för att förvara torrfoder hemma. Därför ger en fransk producent sina lojala kunder en gratis hink från Berry Superfos.

Ny hink gjord av 30 % återvunnen plast (PCR)

den 23 februari 2021

Vintervädret kräver vägsalt och i år använder Schweizer Salinen en hink från Berry Superfos av 30 % återvunnen plast (PCR) till saltet som ska hålla hela alplandet körbart.

UniPak fulländar hållbar dansk design

den 11 februari 2021

Växter förbättrar miljön på jobbet och på hemmakontoret, och just nu är hållbara blomlådor från danska SQUARELY väldigt populära. På insidan finns en UniPak-låda från Superfos, gjord av hushållssorterad plast.

För livsmedel: Plastförpackningar med återvunnet innehåll

den 28 januari 2021

Nu kan livsmedelsproducenter dra nytta av plastförpackningar med livsmedelskvalitet från Superfos. Förpackningen är tillverkad med innehåll av återvunnen plast som är ISCC PLUS-certifierad.

Här är pastakoppen som du inte bränner fingrarna på

den 5 januari 2021

Tillsätt bara kokande vatten så kan du snabbt äta en mängd nya italienska rätter, direkt från en smart plastbägare från Superfos. Pappen på utsidan gör att det är bekvämt att hålla bägaren trots att den är varm.

Bägaren som drar till sig massor av uppmärksamhet

den 14 december 2020

I franska snabbköp hittar man nu två nya dessertkrämer i snyggt dekorerade bägare från Superfos. Förpackningsdesign och storleken gör att de tydligt sticker ut bredvid konkurrenterna.

Så kan du förbättra din förpackningsdesign

den 11 december 2020

En förpacknings utformning har stor betydelse för om den kan återvinnas. Se själv hur bra ditt företags förpackningar är på onlineplattformen RecyClass.

Den här plasthinken ingår i den cirkulära ekonomin

den 16 november 2020

En berömd brittisk producent av trädgårdsprodukter väljer nu en ny typ av hink från Superfos, ett företag som ingår i Berry Global. Hinken är stark och framställs av återvunnen plast.

Resultat per sida:12244896
Sida av 6

Fakta om Berry Superfos

Adress
Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

VAT nummer: DK43239511

Anställda: 3700

Certifikat: BRC/IoP, FSC, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ulla Vennervald Nielsen
Avdelning: Head Office
Yrke: Executive Assistant & HR Coordinator
Telefon: +45 59111151

Sänd till en kollega

0.156