23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Superfos

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 4

Mer återvinning ser inte helt mörkt ut

den 4 juni 2020

Intresset för mer återvunnen plast ökar. Superfos, en verksamhet i Berry Global, erbjuder nu en ny typ av svart plastförpackning som kan detekteras och därmed återvinnas.

Praktiska förpackningar till desinficerande våtservetter

den 14 maj 2020

Hygien och effektiv rengöring har extrem efterfrågan just nu och i flera industrier är desinficerande våtservetter mycket populära. Superfos erbjuder en serie innovativa hinkar till dem.

Hål i locket gör succé i Saudiarabien

den 4 mars 2020

Förpackningen är ett starkt marknadsföringsverktyg, säger Al Wefag Trading & Manufacturing Company, om en originell lösning för godisklubbor från Superfos, ett företag i Berry Global.

Lättare och bättre förpackning till smörblandning

den 21 januari 2020

Arla Foods UK använder nu en förbättrad plastask till sin smörprodukt. Den är från Superfos och är starkare och lättare än tidigare. Här kan du se hur mycket.

Recept på framgång: Optimal förpackning till Optimel-sallad

den 3 december 2019

Med sin form och sitt praktiska lock är SuperLock®-förpackningen perfekt till den nya serien av Optimel®-sallader från holländska Friesland Campina. Försäljningen går riktigt bra.

Så bidrar Superfos till den cirkulära ekonomin

den 12 november 2019

Utrullning av ett nyutvecklat värderingsverktyg från RPC er blot ett av Superfos’ initiativer til at opnå cirkularitet. Verktyget visar bland annat plastförpackningarnas återvinningsbarhet.

Ny kakförpackning som blivit återvinningsbar

den 30 oktober 2019

Park Cakes har gjort en kakburk av plast som nu blir återvinningsbar bara genom att byta till en naturfärg. Det är Superfos, ett företag i Berry Global, som står bakom det nya förslaget.

(Plast)avfall i havet – de rätta lösningarna är de viktigaste

den 2 oktober 2019

Använd plast får inte hamna i havet. Det är dock inte själva materialet, utan i synnerhet otillräcklig infrastruktur och beteende som förvärrar miljöproblemet. Superfos vill främja förbättringar.

Ny storsäljande godisburk i livfulla färger från Superfos

den 25 september 2019

Den engelska godistillverkaren Tangerine Confectionery återlanserar sin godisserie Barrett och ökar försäljningen med en ny, iögonfallande Superlift®-burk från Superfos, ett företag i Berry Global.

Uppköp: Amerikanska Berry har köpt det brittiska RPC − och därmed RPC Superfos

den 24 september 2019

Den 1 juli avslutade Berry Global Group, Inc. övertagandet av RPC Group Plc. Därmed har plastemballageföretaget RPC Superfos, med huvudkontor i Danmark, fått nya ägare och ny logotyp.

Besökare från Vietnam tittar på energieffektiviteten hos Superfos

den 10 september 2019

Nyligen var plastförpackningsverksamheten Superfos, ett företag i Berry Global, värd för en delegation från Vietnam som vill veta mer om energieffektivitet och miljöpåverkan i plastindustrin.

Ta en genväg med nya online Design Studio

den 14 augusti 2019

RPC Superfos har nu färdigställt ett nytt interaktivt onlineuniversum där kunderna kan utveckla, ändra och internt dela förpackningsdesign på ett kreativt sätt i 3D. Det sparar tid och är enkelt att arbeta med.

RPC Superfos tar emot IMDA-priset 2019 i USA

den 2 juli 2019

Plastförpackningsproducenten RPC Superfos har nyligen mottagit ett pris för ”Best Label Design” på 2019 års IMDA Awards i USA. Den prisvinnande etiketten är gjord för bägare avsedda för soppa från Heinz.

Plastburk för mikrovågsugn kan minska matsvinnet

den 26 juni 2019

RPC Superfos har hjälpt till att utveckla en plastburk som fördelar mikrovågor jämnare, så att det blir mer inbjudande att äta gårdagens rester.

RPC Superfos ger Cariocas hink med tuschpennor ett nytt utseende

den 17 juni 2019

Carioca® säljs nu i UniPak-behållare som tillverkas av RPC Superfos. Förutom att den är återvinningsbar gör behållarens form och utseende också Cariocas produkter mer synliga i butikshyllorna.

Testa dig själv: Hur mycket kan du om plast och hållbarhet?

den 24 maj 2019

RPC Superfos har gjort ett kort test där alla kan testa sina kunskaper om plast och hållbarhet. Använd det för att ta till dig några snabba fakta – kanske får du, eller någon du känner, alla fem rätt.

Kan plast förhindra matsvinn?

den 22 maj 2019

Vi hör ofta talas om plastens negativa miljöpåverkan, men i själva verket skyddar plastförpackningar livsmedel och förhindrar att dyrt producerad mat hamnar på soptippen.

Norskt eko-mejeri väljer bägare från RPC Superfos

den 14 maj 2019

Rørosmeieriet i Norge lägger stor vikt vid hållbarhet och har nått framgång i att använda bägaren EasySnacking™ från RPC Superfos till ekologisk yoghurt och crème fraîche.

RPC Superfos fabrik i Randers firar viktig milstolpe

den 24 april 2019

Med ett helt år utan rapporterade olyckor nådde RPC Superfos i Randers nyligen en milstolpe som visar att ett tydligt fokus på säkerhet ger resultat.

Hållbara lösningar: RPC Superfos-hink i toppkvalitet med återvunnen plast

den 11 april 2019

Plastemballageproducenten RPC Superfos har utvecklat en ny formel för framställning av hinkar med en hög andel återvunnen plast. Fokus ligger på kvalitet, hög driftsäkerhet och hållbarhet.

Politiker på besök hos RPC Superfos Ja tack till en mer nyanserad plastdebatt

den 1 april 2019

Tre östjylländska politiker fick en rundvandring på plastfabriken RPC Superfos Stilling för att lära sig mer om plast, miljö och hållbarhet i anknytning till regeringens nya plasthandlingsplan.

RPC Superfos mottar CSR-certifikat från Randers kommun

den 18 mars 2019

Plastförpackningstillverkaren RPC Superfos Randers har förärats ett CSR-certifikat för att ta socialt ansvar och vara en inkluderande arbetsplats där även flexjobbare och utsatta arbetslösa får plats.

FCM utan kompromiss

den 11 mars 2019

Förpackningsprodukter till livsmedel från RPC Superfos är säkra och utvecklade i enlighet med gällande lagar. Allt material i kontakt med livsmedel (FCM) genomgår noggranna tester hos Eurofins Consumer Product Testing.

Emballage med alla hjärtans dag-budskap

den 14 februari 2019

En plasthink från RPC Superfos är en del av en framgångsrik marknadsföringskampanj i samband med alla hjärtans-dag i Frankrike, där dessertföretaget Michel & Augustin åker hem till sina kunder för att göra chokladmousse i deras kök.

Resultat per sida:12244896
Sida av 4

Fakta om Superfos

Adress
Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 59111110

Fax: +45 59111212

VAT nummer: DK43239511

Anställda: 2500

Certifikat: BRC/IoP, FSC, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ulla Vennervald Nielsen
Avdelning: Corporate
Yrke: Executive Assistant
Telefon: +45 59111151

Sänd till en kollega

0.111