23948sdkhjf

Naviter först att välja Sulapac

Det finska ekologiska förpackningsmaterialet Sulapac har fått sin första användare. Det är det likaledes finska kosmetikaföretaget Naviter som valt Sulapac för sitt sortiment av naturkosmetika.

Sulapacs ekologiska och biologiskt nedbrytbara förpackningar har valts av Naviter för det nya Atopik-sortimentet av naturkosmetiska produkter.

Naviter är ett snabbväxande familjeföretag som utvecklar och producerar innovativa hud- och hårvårdsprodukter i Helsingfors. Företaget är specialiserat på professionell, medicinsk och miljövänlig kosmetika samt produkter för känslig hud.

Atopik All Over Balm kommer att vara den första kosmetiska produkten att använda Sulapac som sin primära förpackning. Sulapac förpackningsmaterial är tillverkat av förnybara och hållbara råvaror och trä från hållbart förvaltade nordiska skogar. Sulapacförpackningar innehåller ingen mikroplaster och är särskilt konstruerade för varumärken som värderar hållbarhet och ekologiska värden.

Sulapac VD Suvi Haimi:

– Som en naturkosmetikstillverkare och innovatör inom sitt område är Naviter en idealisk partner för oss, eftersom vi delar samma värderingar och en framtidsvision där kosmetika kan förpackas och användas utan att generera skadligt plastavfall. Dessutom får båda våra företag inspiration från renheten i finska naturen.

Naviters VD Anni Linnavirta:

– Tack vare Sulapacs innovativa och hållbara förpackningar kan vår förpackning och innehåll nu prata samma språk. Sulapac-förpackningar visar vårt starka engagemang för hållbarhet och eliminering av mikroplaster, vilket kommer att vara viktigt när vi börjar expandera på den internationella marknaden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079