23948sdkhjf

Stora Enso ökar engagemanget i Almedalen

Stora Enso kommer att finnas representerade i dryga tjugotalet seminariepaneler under årets Almedalsvecka, 2-9 juli. Det är fler paneler än någonsin tidigare.

I år satsar Stora Enso på att arrangera tre egna seminarier. Ett seminarium på Dagens Industri Arena om trähusbyggande samt två seminarier på Aktuellt Hållbarhet Arena; ett om etik och ett om klimat.

Stora Enso har fyra talespersoner på plats i Almedalen. Det är Karl-Henrik Sundström, vd och koncernchef, Per Lyrvall, Sverigechef, Ulrika Lilja, Kommunikationsdirektör och Jessika Szyber, Affärsutvecklingschef Building Solutions. Det är bioekonomi i olika former som framförallt står i fokus för Stora Enso under Almedalsveckan. Dessutom kommer ämnen som EU, brexit och globalisering att diskuteras.

– Vi ser fram emot årets Almedalsvecka. Det är ett unikt tillfälle att prata om skogens och Stora Ensos roll inom bioekonomin och samtidigt nå ut till viktiga beslutsfattare, säger Ulrika Lilja, kommunikationsdirektör Stora Enso.

Utöver seminariepaneler så deltar Stora Enso bland annat i en utställning om industrins hållbarhetsagenda och i juryn för startup-tävlingen Serendipity Challenge. Dessutom medverkar företagets representanter i ett antal rundabordssamtal och enskilda politikermöten under veckan.

Länk till sammanställning över de öppna seminarier som Stora Enso deltar i under Almedalsveckan 2017. Klicka Här!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125