23948sdkhjf

Hallå där, Emma Hernell!

Emma Hernell är Senior Consultant and retail specialist, United Minds och en av talarna på ”Livsmedelsförpackningar i fokus” 27 april.
Vad ska du tala om?

– Jag ska tala om vilka nya krav framtidens detaljhandel kommer att ställa på förpackningar.

Hur kommer det sig att detta ämne är aktuellt just nu?

– Dagligvarubutikerna befinner sig just nu mitt i ett skifte där konsumenternas beteende och preferenser förändras i snabb takt. Det kommer att få konsekvenser för vilka förpackningar som efterfrågas. Det kan vara bra att följa den utvecklingen

Vad tycker du om dagens livsmedelsförpackningar?

– De är ofta utformade för att bli sedda och valda i dagligvarubutikernas hyllor. Jag tycker att det är spännande att tänka på vad som händer när shoppingbeteendet förändras. Vad krävs då av förpackningen?

Hur kan en konferens bidra till bättre förpackningar?

– Det är när olika perspektiv får mötas och problem angrips från oväntade håll som man skapar förutsättningar för nytänkande och inspiration. Särskilt bra blir det när det dessutom finns utrymme för diskussioner och samtal branschkollegor emellan.

Vad önskar du dig mest av allt av framtidens förpackningar?

-Förpackningar som på olika sätt bidrar till en enklare, vackrare och bättre vardag för konsumenten. Allt som förenklar matlagning, städning, inköp och återvinning önskar sig konsumenten.

"Livsmedelsförpackningar i fokus" arrangeras den 27 april på Courtyard by Marriott Hotell i Stockholm. Se hela programmet här!

Säkra din plats på konferensen. Anmäl dig idag! Antal platser är begränsat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047