23948sdkhjf

Tupac tar fart

Tupac i Norrköping, specialiserade på exponeringsprodukter av wellpapp, är inne i ett expansivt skede. Upplagorna blir allt större och man investerar därför nu en kascheringsmaskin i storformat från Lamina Systems.
Maskinen levereras i slutet av mars och gör att Tupac bli mer konkurrenskraftiga på högre volymer på både displayer och förpackningar med 4-färgstryck.

– Efter 27 år i branschen tar Tupac AB ytterligare ett steg i sin utveckling. Med den nya maskinen blir Tupac den enda aktör i Sverige som har alla tre tryckmetoder för displayer och förpackningar i storformat under samma tak, säger företagets Marknadschef Jonas Söderman.

– Beslutet att investera har tagits på grund av en ökad efterfrågan från våra kunder, framförallt har upplagorna blivit större och efterfrågan på mer högkvalitativa tryck ökat. Vår konkurrenskraft ökar när tryckmetod helt kan styras av kundernas behov i form av t ex upplaga eller tryckkvalité och inte av maskinpark.

Tupac AB startade 1990 i Åby utanför Norrköping. Verksamheten fokuserar främst på produktion av exponeringsprodukter i wellpapp. Efter flera år av relativt avstannande i omsättning så har nu verksamheten tagit rejäl fart. Från att för 5 år sedan jobbat med mindre varumärken är det nu Sveriges största varumärken som lägger sina beställningar hos oss. Kunder vi jobbar med är bl.a. CocaCola, Mondeleze (Marabou), Cloetta, Göteborgskex och OLW.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063