23948sdkhjf

Interroll fick stororder

Interroll trummotorer finns in över 60% av alla kassadiskar runt om i världen. På EuroShop förra veckan säkrade företaget en ny stororder.
På Euroshop i Düsseldorf, världens ledande detaljhandelsmässa, kunde Interroll gruppen både inspirera besökare med de lösningar som visades vid dess monter och säkra en betydande ny order med ett kontrakt för leverans av trummotorer med ett värde på upp till 7,5 miljoner euro under de kommande fyra åren.

– Euroshop i Düsseldorf visade än en gång att våra lösningar lockar en hel del intresse från kunder och potentiella kunder inom detaljhandeln. Vi är särskilt nöjda med det förtroende vi fått i detta långsiktiga avtal om leverans av trummotorer. Samtidigt är det ett bevis på det arbete vi har gjort under de senaste åren för att bli en ledande internationell leverantör av kompakta drivlösningar inom dagligvaruhandeln, säger Dr Anders Staf Hansen, vd för Interrolls globala Center of Excellence för Supermarket Solutions.

Interroll Group är en global producent av högkvalitetsprodukter och tjänster inom intern logistik. Företaget erbjuder ett stort antal produkter till cirka 23 000 kunder över hela världen. De viktigaste branscherna är leverans, paket- och posttjänster, flygplatser, livsmedel och distributionscenter.

Huvudkontoret ligger i Sant’Antonino, Schweiz och Interroll består av 32 företag och cirka 2 000 anställda över hela världen. Interroll Group är noterat på SIX Swiss Exchange och en del av SPI-index.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062