23948sdkhjf

Snart fullt i utställningen

Partner till vårens stora konferens i Stockholm ”Livmedelsförpackningar i Fokus” fortsätter att strömma in. Antalet utställare är nu uppe i 18 stycken.
– Det är fantastiskt roligt med gensvaret från våra kunder i förpackningsindustrin. Det finns ett uppdämt behov av att träffa och visa upp sig för beslutsfattare i livsmedelsbranschen, säger Jerker Evaldsson, Mediechef på Packmarknaden.

Partner har ökat från förra årets 12 utställare då konferensen arrangerades första gången till dagens 18, och då är det mer än en månad kvar till konferensen. Ett par platser för utställare finns kvar och säljteamet Jerker Evaldsson och Max Milan på Packmarknaden uppmanar de som går i tankarna att vara med att nu fatta ett snabbt beslut.

– Vi kommer med all säkerhet att fylla utställningen och jag vill passa på att rikta ett stort tack till de som har bestämt sig för att vara med. Det blir ingen konferens utan ett starkt stöd från branschen.

En av årets nya utställare är Schur Star Systems. Mikael Abrahamsson är Försäljningschef.

Varför väljer ni att ställa ut på konferensen?

För att få visa och diskutera vårt koncept med livsmedelsföretag och butikskedjorna inom livsmedel.

Vilken typ av förpackningar/tjänster har ni för den här målgruppen?

Vi har en rad olika ståpåsar med handtag som väckt stor uppmärksamhet på Tesco-kedjan i England. Det kommer även en lansering i Sverige under våren på ståpåsar med handtag för en livsmedelsprodukt. Dessa Grab´n go förpackningar har gjort succé i England, Polen och även Ryssland. Allt kan packas helautomatiskt i Schur Star maskiner.

Vad ser ni för trender/efterfrågan inom livsmedelsförpackningar?

Att förpackningarna ska hjälpa att sälja produkten i butik. Grab´n go konceptet är ett bra exempel på detta. Även biofolie efterfrågas starkt nu. Vi arbetar intensivt med detta att finna ett nedbrytbart material som går att sortera. Vi har kommit en bit på väg med tester men är inte färdiga riktigt ännu. Biofolie i nedbrytbart material verkar vara det bästa för miljön.

www.livsmedelsforpackningar.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078