23948sdkhjf

Systemstöd genom hela kedjan

Inför konferensen ”Livsmedelsförpackningar i Fokus den 27 april” tar vi några av utställarna på pulsen. Den första att anmäla sig till årets utställning var Miller Graphics som bestämde sig direkt efter förra konferensen.


Vi frågade Mikael Eriksson, VD i Miller Graphics Scandinavia AB. Varför väljer ni att ställa ut på konferensen?

Vi deltog som besökare 2016 och tycker att konferensens deltagare väl representerar både våra nuvarande kunder och våra framtida kunder. Nu ser vi ser fram emot att som utställare få träffa både befintliga kunder och att få möta nya.

Vilken typ av förpackningar/tjänster har ni för den här målgruppen?

Miller Graphics är sedan lång tid etablerade i de processer som leder fram till många av de förpackningarna som konferensens deltagare producerar. Våra tjänster är både traditionella i form av artwork, repro, projektledning, rådgivning m fl för förpackningstryck samt unika genom vår klient portal Millnet. Millnet erbjuder våra kunder ett systemstöd genom hela den grafiska kedjan från design till tryck samt säker versionshantering och avancerade arkiveringsfunktioner.

Vad ser ni för trender/efterfrågan inom livsmedelsförpackningar?

Vi ser en trend mot ökad e-handel och genom det en efterfrågan på vad vi kallar e-tail, dvs att samma fil som används för tryckning av förpackningen även ska användas för e-handel. Vi ser även trender som kortare ledtider från idé tills produkten ska ligga i hyllan, behov av kostnadseffektivisering, nya förpackningslösningar som ger minskat matspill och mindre miljöpåverkan med mera…
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078