23948sdkhjf

Molanders Sign + Display växer

Molanders Sign + Display (MSD) nyanställer som en följd av en positiv utveckling den senaste tiden. MSD är dotterbolag till Durst AG sedan 2009.
– Vi har utvecklats mycket positivt. Durst är idag med över 150 installationer i regionen ett av nordens marknadsledande företag inom UV-inkjetskrivare för storformatutskrifter och etikettutskrifter i industriella volymer, säger Hans Molander, VD Molanders Sign+Display.

MSD förstärker nu den lokala serviceorganisationen med två servicetekniker, Tommy Pettersson och Linus Turesson. Från och med den 1 februari har även Christer Sehlstedt anställts som Key Account Manager hos MSD.



Christer Sehlstedt.

Christer har mångårig gedigen erfarenhet och kunskap från storformatsbranschen bla som produktionsansvarig hos Big Image, media och system försäljning hos Sericomex, Key Account Manager hos Scandraft och senast försäljningschef storformat hos Neopost. Han kommer att förstärka MSD försäljning av Durst inkjetsystem på den nordiska marknaden.

– Vi är glada att kunna knyta Tommy, Linus och Christer till vårt team av duktiga och dedikerade MSD-medarbetare. Dom passar alla perfekt in i vår verksamhet med sina kunskaper, motivation och kundservicekänsla, säger Hans Molander.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.142